Acasă Sport Nici o victorie in Banat

Nici o victorie in Banat

Poli AEK Timisoara a invins-o simbata pe Universitatea cu 2-0

Partida dintre Universitatea si Poli AEK Timisoara s-a desfasurat simbata dimineata, pe terenul stadionului CFR din Caransebes, dupa meci oltenii revenind in Banie. Nici de aceasta data, alb-albastrii nu au reusit sa invinga, banatenii cistigind cu scorul de 2-0 (0-0). Pentru proaspata divizionara A din Timisoara, antrenata de Basarab Panduru, au marcat: G. Pavel (’51) si C. Prodan (’67).

Sandoi a folosit simbata urmatoarea distributie: Sarici – Dragomir (’70, R. Miclea), Dunareanu, Vochin (’59, Rada), Ursu – Sava (’71, Plesan), E. Dica (’46, C. Nica), Badea, S. Ciocoi (’58, Balace) – Cr. Bratu (’46, Manta), Verdes (’46, D. Zaharia).

Fata de meciurile de verificare anterioare, singura noutate din lotul oltenilor a constituit-o mijlocasul Catalin Nicolae Bratu. Are 24 de ani, este originar din Pitesti – unde a si debutat in Divizia A in 1997 -, ultima oara evoluind la CSM Resita. Nu au fost folositi Banica (n-a jucat nici un minut in cele patru amicale) si Vigariu, ultimul accidentat. Ieri a fost zi libera. Miercuri, Universitatea va disputa acasa un amical cu Electro, iar simbata o va intilni pe Sportul Studentesc.

Exit mobile version