16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIncertitudini pe banca tehnica a alb-albastrilor

Incertitudini pe banca tehnica a alb-albastrilor

Exista destul de multe incertitudini in ceea ce priveste conducerea tehnica a Universitatii. La Resita, secundul Gigi Ciurea a parasit pentru o zi cantonamentul oltenilor, la revenirea in Valea Domanului afirmind ca a fost vorba de probleme personale.

„O neintelege, nimic altceva. Ma prezint luni (astazi – n.r.), la antrenamentul Universitatii. De fapt, nu mi-a comunicat nimeni oficial ca am fost schimbat. Eu respect deciziile conducerii. Nu fac alte comentarii“, a spus Ciurea.

Astazi ar urma sa se prezinte la Craiova si ex-antrenorul echipei CSM Resita, Mitica Marcu, anuntat ca principal al echipei de tineret.

Care va fi statutul lui Aurel Beldeanu? In comunicatele oficiale ale clubului, conducerea tehnica este nominalizata astfel: Stefanescu – director tehnic, Sandoi – principal, Beldeanu – secund. Ofiterul de presa nu a putut sa clarifice aceasta situatie, asa incit i-am intrebat direct pe cei implicati.

Stefanescu: „Am citit in presa ca am fost anuntat ca director tehnic, fapt care ma onoreaza. Dar nu sint inca! N-am semnat nimic, probabil ca marti – cind ma voi prezenta in Craiova – voi continua sau finaliza discutiile. Inca sint unele detalii de clarificat in privinta competentelor pe care ar urma sa le detin“.

Beldeanu: „Problemele se vor clarifica zilele acestea si presa va avea raspuns la toate intrebarile. Sint alte probleme importante si presante la ordinea zilei. Statutul meu actual? De doua zile antrenez brazilieni, englezi si sirbi! Inseamna ca sint antrenor la Universitatea. Solicitati oficialilor Universitatii alte detalii.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS