16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara romani in finale

Fara romani in finale

Delegatia tricolora a cucerit cinci medalii de bronz

Viorel Simion si Marian Simion, ultimii doi pugilisti romani ramasi in lupta pentru cucerirea unor medalii de aur si argint la Campionatele Europene de box, care se desfasoara la Perm (Rusia), au avut ieri evolutii modeste. Viorel Simion a ratat ieri calificarea in finala categoriei 57 kg, fiind invins, in semifinale, la puncte, cu scorul de 28-18, de Sakin Imranov, din Azerbaidjan. Marian Simion a ratat si el calificarea in finala categoriei 71 kg, fiind invins la puncte, cu scorul de 28-19, de rusul Andrei Misin. In urma acestui rezultat, nici un sportiv roman nu se mai afla in competitie.

Toti cei cinci boxeri romani calificati in semifinale au fost invinsi, ei intrind totusi in posesia medaliilor de bronz. Cistigatorii medaliilor pentru delegatia Romaniei sint: Sorin Tanasie (categoria 48 kg), Waldemar Cucereanu (54 kg), Viorel Simion (57 kg), Dorel Simion (67 kg) si Marian Simion (71 kg).

Pentru performantele realizate la Perm, cei cinci medaliati cu bronz vor fi premiati de presedintele Federatiei Romane de Box (FRB), Iosif Armas, cu cite 2.000 de dolari. Obiectivul stabilit de FRB pentru lotul national de box era obtinerea a trei medalii, dintre care una de aur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS