5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu revine la Extensiv

Cristescu revine la Extensiv

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ isi va intari lotul cu Silvian Cristescu, jucatorul care in returul sezonului trecut a evoluat la Steaua Bucuresti. Conducatorii clubului oltean si jucatorul s-au inteles in privinta transferului, actele urmind sa fie semnate in scurt timp.

Curtat la un moment dat si de oficialii Universitatii, dar si de reprezentantii unui club german, Cristi a ales sa revina la Extensiv, echipa la care a jucat in urma cu un an, cu rezultate deosebite, fiind desemnat cel mai bun jucator din seria secunda a Diviziei B.

„Nu poate decit sa ne bucure transferul unui asemenea jucator cu experienta, cum este Cristescu. El va reveni la echipa dupa ce isi va rezolva unele probleme personale. Cu siguranta, Cristescu va contribui decisiv la realizarea obiectivului pe care ni l-am propus, promovarea in Divizia A“, a spus presedintele Extensivului, Fane Zofei.

Un alt jucator vizat de conducerea Extensivului este fundasul Florin Mirea, care in ultimul sezon a evoluat la echipa rusa Alania Vladikavkaz. „Mirica“ se antreneaza de o buna perioada sub conducerea lui Silaghi, urmind sa semneze si el un contract cu divizionara B olteana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS