16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Pavel s-a calificat in sferturi

Andrei Pavel s-a calificat in sferturi

• Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, jucatorul roman va primi un cec in valoare de 13.200 de dolari • Impreuna cu iranianul Mansour Bahrami, Pavel a obtinut accesul si in turul secund al turneului de dublu • Adrian Voinea a fost invins in mansa a doua de tenismenul spaniol Alberto Martin, dar va incasa un cec de 7.750 de dolari

Tenismenul roman Andrei Pavel s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Stuttgart, care este dotat cu premii in valoare de 500.000 de dolari. In turul secund, Pavel, cap de serie numarul cinci, s-a impus, cu scorul de 6-2, 6-1, in fata tenismanului francez Julien Boutter. Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, jucatorul roman va primi un cec in valoare de 13.200 de dolari si opt puncte ATP. In sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart, Pavel va juca impotriva germanului Lars Burgsmuller, care l-a eliminat, cu scorul de 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/4), pe al doilea favorit al turneului, brazilianul Gustavo Kuerten.

In cadrul turneului de dublu de la Stuttgart, perechea Andrei Pavel / Mansour Bahrami (Romania / Iran), detinatoarea unui wild-card, s-a calificat in turul doi, dupa ce a invins in runda inaugurala, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-4, cuplul Hicham Arazi / Tommy Robredo (Maroc / Spania). Pavel si Bahrami vor juca in turul doi cu invingatorii din meciul Lars Burgsmuller / Dominik Hrbaty (Germania / Slovacia), posesorii unui wild-card, si David Adams / Gaston Etlis (Africa de Sud / Argentina), cap de serie numarul doi.

Din pacate, celalalt tenismen roman inscris in turneul de la Stuttgart, Adrian Voinea, a ratat calificarea in sferturile de finala ale acestei competitii. Voinea a fost invins in turul secund, cu scorul de 6-2, 6-4, de tenismenul spaniol Alberto Martin. Pentru calificarea in runda secunda a competitiei, jucatorul roman va primi un cec in valoare de 7.750 de dolari si trei puncte ATP.

Alte rezultate inregistrate in turul al doilea din cadrul turneului de tenis masculin de la Stuttgart: Jiri Novak (Cehia, nr.1) – Fernando Meligeni (Brazilia) 6-0, 6-2; Guillermo Canas (Argentina, nr.3) – Felix Mantilla (Spania) 6-4, 6-3; Younes El Aynaoui (Maroc, nr.4) – Johan Settergren (Suedia) 6-4, 6-2; Tommy Robredo (Spania, nr.8) – Alexander Popp (Germania) 7-6 (7/4), 6-3; Lars Burgsmuller (Germania) – Gustavo Kuerten (Brazilia, nr.2) 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/4); Mikhail Lujnii (Rusia) – Nicolas Lapentti (Ecuador, nr.6) 6-2, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS