11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea nu bate deloc in amicale

Universitatea nu bate deloc in amicale

• Partida de ieri s-a incheiat la egalitate, 1-1 • Capitolul deficitar al echipei este finalizarea

Al treilea meci de verificare al alb-albastrilor s-a desfasurat ieri, incepind cu ora 11.00, pe terenul stadionului „Mircea Chivu“ din Resita, Universitatea terminind la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu ex-divizionara A UMT. Au marcat: Bota (’54), respectiv Verdes (’77-p). Antrenorul oltenilor, Emil Sandoi, a utilizat urmatoarea distributie: Sarici – Dragomir, Vochin, Rada (’75, Dunareanu), S. Ciocoi (’46, Ursu) – R. Miclea (’75, Curteanu), C. Nica (’57, Plesan), Balace, Sava (’60, Badea) – D. Zaharia (’46, Manta), Verdes.

Evident, meciurile de verificare nu sint concludente in privinta potentialului viitor al echipei, insa din patru partide, Universitatea nu a cistigat nici una. In precedentele jocuri de verificare, oltenii au inregistrat urmatoarele rezultate: 1-1 cu Astra, 2-3 si 1-1 cu CSM Resita.

Ofiterul de presa al oltenilor a spus ca, fata de ultimele doua meciuri de verificare – cu CSM Resita -, in amicalul de ieri s-a constatat o evolutie superioara a jucatorilor. Capitolul deficitar l-a constituit insa finalizarea, oltenii trimitind de trei ori balonul in bara prin R. Miclea, Dragomir si Badea si ratind alte citeva oportunitati de a marca.

Despre noua achizitie, portarul Aleksander Sarici, nu pot fi prea multe de spus dupa doar un singur meci de verificare. El a demonstrat ca are calitati fizice, insa n-a avut de aparat decit doua suturi pe poarta.

Gigi Ciurea a revenit pe banca Universitatii alaturi de principalul Emil Sandoi, insa exista destula confuzie in privinta antrenorilor secunzi. Sub semnatura unui oficial al clubului, apare Beldeanu ca secund, iar ofiterul de presa a precizat: „Domnul Staicu nu m-a imputernicit inca sa comunic presei numirea lui Aurel Beldeanu ca secund. Sint unele probleme care se vor clarifica de conducerea clubului in urmatoarele zile.“ Altfel, sint asteptati in cantonamentul echipei si ceilalti jucatori straini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS