Acasă Sport Pandurii ataca promovarea in Divizia A

Pandurii ataca promovarea in Divizia A

Numit recent in functia de antrenor principal al divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu, hunedoreanul Constantin Cojocaru si-a inceput deja serios munca, desi nu a semnat inca un contract cu echipa gorjeana. Antrenorul a precizat insa ca va semna in curind pentru doi ani, obiectivul fixat de conducere pentru aceasta perioada fiind pregatirea echipei pentru promovarea in Divizia A.

– De ce ati ales echipa din Tirgu Jiu si ce obiectiv v-a fixat conducerea?

– A mai fost o tentativa de a fi adus aici anul trecut, dar eram sub contract cu Apulum Alba Iulia si cei de acolo n-au vrut sa-mi dea drumul. Acum am terminat contractul si intentionam sa merg la o alta echipa. Presedintele consiliului judetean, Nicolae Mischie, m-a sunat si m-a invitat la Tirgu Jiu. Din cite am inteles, oamenii sint dispusi sa faca performanta. Se gindesc sa o luam treptat si intr-un viitor apropiat, adica in urmatorii doi ani, sa promovam in Divizia A. Daca s-ar ivi un culoar bun chiar de anul acesta nu ne-am da inapoi.

– Aveti lotul necesar pentru un astfel de obiectiv?

– Este adevarat ca echipa are nevoie de citeva „plombe“. Linia de mijloc este cea care are de suferit si incercam sa aducem jucatori valorosi.

– V-ati oprit deja asupra unora dintre cei care dau probe de joc?

– Nu pot sa-i comunic, dar vom opri trei-patru jucatori. In urmatoarele zile vor veni si alti jucatori. Ramine sa vedem si cum se vor finaliza discutiile cu cluburile de unde provin si care sint pretentiile financiare ale acestora. Tocmai de aceea nici nu putem da nume acum si va mai cer pasuire pina la sfirsitul acestei saptamini pentru ca luni sau marti speram sa plecam in cantonament si trebuie sa definitivam lotul.

– Despre jucatorii pe care i-ati gasit la Tirgu Jiu v-ati facut deja o parere?

– Eu sint coleg si prieten cu Mihai Stelescu si el mi-a prezentat deja toti jucatorii de aici cu toate minusurile si plusurile lor. Daca ne luam dupa cifre si dupa linia de clasament de anul trecut, atacul ar fi hiba acestei formatii. Din ce am vazut, lucrurile se pot imbunatati in atac pentru ca sint jucatori cu calitati.

– Dintre cei care au fost in pregatiri cu Universitatea va mai pleca cineva?

– Mi s-a promis ca dintre jucatorii de baza nu pleaca nimeni, mai ales portarul Dorin Hirsu. De altfel, am acceptat postul doar daca nu pleaca nici un fotbalist. Este absurd sa vorbesti despre promovare si sa dai drumul la cei mai buni din echipa. Sigur ca nici dragoste cu sila nu se poate, iar daca ei tin neaparat sa plece n-o sa ne putem opune.

– Pentru ce perioada ati semnat?

– Inca nu am semnat nimic, dar am discutat pentru doi ani.

Exit mobile version