16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAllen Iverson a fost incarcerat

Allen Iverson a fost incarcerat

Jucatorul echipei profesioniste nord-americane de baschet Philadelphia 76-ers, Allen Iverson, inculpat pentru agresiune si posesie ilegala de arma s-a predat politiei si a fost incarcerat. Pe 3 iulie, Iverson, care are 27 de ani, a intrat cu forta impreuna cu unchiul sau, Gregory Iverson, in apartamentul unui var, pentru a discuta cu sotia sa, Tawana, cu care se certase. Baschetbalistul american a fost astfel inculpat pentru patrundere prin efractie, agresiune, sechestrare, incalcarea Legii privind armele si alte infractiuni. El risca o pedeapsa de maximum 70 de ani de inchisoare.

Jucatorul american a fost plasat singur intr-o celula, dupa ce i-au fost luate amprentele digitale si politistii i-au fotografiat multiplele tatuaje. „Aceasta este o masura de securitate. Nu il pot pune in acelasi loc cu restul detinutilor“, a explicat seful politiei, Sylvester Johnson.

Inainte de a se preda, jucatorul a ajuns la un acord cu autoritatile pentru a ramine in locuinta sa din Philadelphia pina marti, pentru a astepta reintoarcerea din concediu a avocatului sau. Richard Sprague, avocatul jucatorului, a spus, la intrarea in comisariat, ca Iverson sau este nevinovat. Ann Iverson, mama baschetbalistului, a spus, la rindul sau, ca stie ca fiul ei este nevinovat: „Oamenii au spus ca el nu a intrat prin efractie, insa acum nimeni nu mai vrea sa sustina acest lucru. Ei doresc doar sa il incrimineze.“

Jucatorul a avut deja mai multe probleme cu justitia. In anul 1993 a fost implicat intr-o incaierare desfasurata la o sala de bowling din Virginia. Iverson a fost condamnat la patru luni de inchisoare, inainte de a fi achitat. In 1997 a fost arestat pentru exces de viteza. Politia a perchezitionat masina si a gasit o cantitate mica de marijuana si o arma apartinind jucatorului. Bachetbalistul a fost plasat in stare de libertate, fiind supravegheat pe parcursul a trei ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS