17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Hanescu il va intilni pe Marcelo Rios

Victor Hanescu il va intilni pe Marcelo Rios

Tenismenul roman Victor Hanescu il va intilni pe chilianul Marcelo Rios, cap de serie numarul trei, in primul tur al turneului de la Umag, dotat cu premii in valoare totala de 381.000 de dolari. Hanescu s-a calificat pe tabloul principal dupa ce a trecut in ultimul tur al calificarilor, cu scorul de 6-3, 6-7 (5/7), 6-1, de italianul Renzo Furlan. La acelasi turneu, romanul Ion Moldovan a fost invins in ultimul tur al calificarilor, cu scorul de 6-3, 6-2, de spaniolul Marc Lopez.

Adrian Voinea il va intilni pe francezul Anthony Dupuis in primul tur al turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 500.000 de dolari. In cadrul aceluiasi turneu, romanul Andrei Pavel, cap de serie numarul cinci, va evolua cu slovacul Dominik Hrbaty in runda inaugurala. Pavel va face pereche la dublu cu iranianul Mansour Bahrami, dupa ce au primit un wild-card, si vor intilni in primul tur cuplul Hicham Arazi / Tommy Robredo (Maroc / Spania).

Tenismenul roman Gabriel Trifu il va intilni pe israelianul Amir Hadad in primul tur al challengerului de la Aptos, dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. In proba de dublu, Trifu si americanul Glenn Weiner, capi de serie numarul unu, vor evolua cu perechea amaericana Ryan Haviland / Sam Warburg. Romanul Artemon Apostu-Efremov il va intilni pe uzbekul Vadim Kutenko, cap de serie numarul unu, in primul tur al challengerului de la Togliati, dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari. In proba de dublu, Apostu-Efremov si cehul Lukas Dlouhy vor evolua cu perechea rusa Pavel Ivanov / Alexander Sikanov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS