10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAsteptindu-i pe brazilieni

Asteptindu-i pe brazilieni

• Alb-albastrii vor sustine astazi al doilea meci amical cu CSM Resita • Stefanescu inca negociaza cu Staicu ocuparea unui post in staff-ul gruparii craiovene • Vasile Costesin va fi directorul de competitii al clubului oltean

Fotbalistii Universitatii au efectuat ieri doua sedinte de pregatire, ambele fiind desfasurate pe terenul stadionului „Mircea Chivu“ din Resita, acolo unde astazi dupa-amiaza (ora 18.00) este programat al doilea amical cu divizionara B din localitate, CSM. Dupa cum ne preciza ofiterul de presa, urmatorul meci de verificare va fi joi, cu o echipa de Divizia C, iar simbata, cu Poli AEK Timisoara.

In privinta statutului lui Costica Stefanescu, fostul capitan al „Craiovei Maxima“ a spus: „Sint de duminica la Resita, in cantonamentul Universitatii, unde voi ramine pina la sfirsitul acestei perioade de pregatire a echipei, probabil pina simbata. Am reluat aici discutiile de la Craiova cu domnul Dinel Staicu in privinta eventualei colaborari cu Universitatea, dar nu le-am finalizat inca. Inteleg ca marti va reveni la Resita domnul Staicu si vom continua dialogul nostru. Deocamdata, nu pot sa ofer presei un raspuns deoarece n-am clarificat toate datele problemei. Este o perioada cu multe probleme privind strategia, organizarea etc. Am si eu timp sa ma informez si sa ma documentez asupra acestor probleme, cit si asupra persoanelor cu care ar trebui sa colaborez in viitor. Este adevarat, in discutia cu mine este vorba de doua variante: director tehnic sau o functie de conducere in cadrul clubului. N-am cazut de acord asupra nici uneia, doar discutam. Si, ca in orice discutie, sint si puncte divergente“.

Despre stagiu de pregatire al Universitatii de la Resita, Costica Stefanescu a spus: „Totul este OK, de la conditii de pregatire si de refacere, pina la teren. Sint programate si citeva meciuri de pregatire, partide utile si prin prisma selectiilor. Din cite am inteles, vor mai ajunge aici si citiva jucatori noi, inclusiv brazilieni. La terminarea stagiului de pregatire, vom putea avea un punct de vedere asupra lotului si asupra eventualelor probleme“.

Impresarul FIFA Marcel Popescu a evitat sa ofere detalii despre cei patru fotbalisti brazilieni pe care ii va aduce la gruparea alb-albastra: „Dupa ce-i vedeti la lucru, atunci discutam. Va asigur ca sint jucatori de clasa. E suficient sa spun ca sint si de la Vasco da Gama. E un «amanunt» care ma scuteste de alte comentarii. Deocamdata, sint ocupat cu anumite probleme privind sosirea lor in Romania. Cei patru fotbalisti vin direct din Brazilia“.

In staff-ul administrativ al clubului de pe Unirii va fi cooptat si Vasile Costesin, cel care a fost presedintele echipei Electro Bere Craiova, in urma cu citiva ani. Din cite am inteles, Vasile Costesin va fi numit director de competitii al Universitatii, el urmind sa se ocupe de toate echipele clubului alb-albastru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS