14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii au invins Polonia si Turcia

Tricolorii au invins Polonia si Turcia

Echipa nationala de polo a Romaniei a invins reprezentativele Poloniei si Turciei, in primele doua meciuri disputate in cadrul turneului international „Cupa Romaniei“, care se desfasoara la bazinul „Dinamo“ din Bucuresti.

In primul meci, care s-a disputat joi seara, Romania a invins, cu scorul de 10-6, formatia Poloniei. In ultima parte a intilnirii, sportivii celor doua echipe au fost implicati intr-o busculada. Ieri dimineata, poloistii romani au trecut, cu scorul de 16-2, de selectionata Turciei. Romania a intilnit aseara tirziu formatia Ucrainei.

La cea de-a 30-a editie a turneului „Cupa Romaniei“ participa sase formatii – Romania, Ungaria, Franta, Turcia, Polonia si Ucraina – competitia desfasurindu-se dupa sistemul fiecare cu fiecare. Astazi, partidele vor incepe de la ora 17.00, in timp ce miine meciurile sint programate de la ora 9.00. Celelalte rezultate inregistrate in primele doua zile ale turneului „Cupa Romaniei“: Ungaria – Turcia 9-6, Franta – Ucraina 7-5, Ungaria – Ucraina 7-7, Polonia – Franta 8-8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS