16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor avea o noua conducere

Pandurii vor avea o noua conducere

In urma sedintei care a avut loc in aceasta saptamina la Prefectura Gorj, echipele de fotbal si handbal ale orasului vor avea o noua conducere.

Presedintele de la Pandurii Tirgu Jiu, Ion Vulpe, a anuntat ca se retrage din aceasta functie pentru a se ocupa doar de problemele de la CNLO. Posibilul inlocuitor al sau ar putea fi directorul exploatarii miniere Rosia, Nicolae Popescu, care va sprijini echipa de fotbal in actualul sezon sau vicepresedintele consiliului judetean, Ion Calinoiu. Pentru banca tehnica a echipei de fotbal au fost propusi actualul antrenor Mihai Stelescu si hunedoreanul Octavian Cojocaru. Stabilirea conducerii tehnice se va decide luni, in cadrul unei sedinte la care vor lua parte toti actionarii clubului.

Echipa de handbal Lignitul Pinoasa va fi sustinuta in actualul sezon de exploatarea miniera Rovinari, pentru functia de presedinte al formatiei de Liga Nationala fiind propus directorul Gheorghe Davitoiu. La sedinta de la prefectura s-a propus si reconfirmarea lui Mircea Pasek in functia de director tehnic, dar si aducerea la Tirgu Jiu a fostului antrenor bucurestean Florin Voiculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS