16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaolo Montero a fost clientul unui bordel de lux

Paolo Montero a fost clientul unui bordel de lux

Patru jucatori ai echipei Juventus Torino, uruguayanul Paolo Montero, Igor Tudor, Mark Iuliano si Athirson, doi ai formatiei AC Torino si unul de la gruparea Venezia se numarau printre clientii unui bordelul de lux care functiona „mascat“ de un salon de infrumusetare si care a fost inchis de autoritatile torineze la sfirsitul saptaminii trecute.

Loredana Berno, cunoscuta sub numele de Sophie, care conducea afacerea, a spus ca localul era frecventat de fotbalistul uruguayan al echipei Juventus Torino, Ronal Paulo Montero, si a sustinut ca este logodita cu acesta. Sophie a mentionat ca printre clientii bordelului se mai numarau jucatorii Igor Tudor, Mark Iuliano si Athirson, toti de la Juventus, fotbalistii Simone Vergassola (AC Torino) si Magallanes (Venezia), fostul fundas Roberto Cravero, un oficial al gruparii AS Roma, Carlo Piazzolla, si ex-fotbalistul Massimo Mauro.

Cravero a fost jucator al echipelor AC Torino si Lazio Roma, in timp ce Mauro a detinut, in perioada 1998-1999, functia de presedinte al clubului Genoa si a fost pina in 2001 membru al parlamentului, din partea social-democratilor. Jucatorul formatiei AC Torino, Alessio Scarchilli, este anchetat pentru ca a primit-o in resedinta sa pe una dintre angajatele localului, Emanuela, cea care a declansat scandalul dupa ce s-a plins politiei ca nu a fost platita de fotbalist.

Emanuela a spus ca in cadrul localului erau consumate droguri, in special cocaina si hasis. „Drogurile erau consumate, mai ales de fete. Pentru a duce o astfel de viata, ai nevoie de hasis, de cocaina si de alcool. Dar eu nu am utilizat niciodata astfel de substante, chiar daca am fost invitata sa incerc“, a spus Emanuela.

Politia din Torino a descoperit pe strada Antinori, la numarul 6, un bordel de lux la primul etaj al unei case elegante, unde functiona un salon de infrumusetare si masaj. Salonul a luat fiinta in aprilie 2000, iar patronii incasau anual un milion si jumatate de euro. Salonul „Viva lain“ avea angajate treizeci de prostituate din Torino, dar si din Brazilia, Maroc, Bulgaria, Romania si Ucraina. Politia a inchis stabilimentul si a arestat mai multe persoane, sub acuzatia de praticare a prostitutiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS