16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBesiktas i-a propus lui Ilhan un contract pe cinci ani

Besiktas i-a propus lui Ilhan un contract pe cinci ani

Clubul Besiktas i-a propus atacantului Ilhan Mansiz o prelungire a contractului pentru inca cinci ani. Ilhan Mansiz este sub contract cu formatia Besiktas pina la sfirsitul sezonului 2002-2003. Fotbalistul turc a fost ofertat de numeroase cluburi din Italia, Franta, Germania si Spania, printre care si Real Madrid.

Membrii Comitetului de Transfer al gruparii din Istanbul, Yildirim Demiroren, Kivanc Oktay, Hasmet Kurum si Husnu Gureli, au apreciat ca Ilhan Mansiz a devenit un simbol al clubului si au anuntat ca ofertele primite pina in prezent nu au fost acceptate. Demiroren a mentionat ca, inainte de inceperea noului sezon, Ilhan ar putea semna o prelungire a contractului pe o perioada de cinci ani.

Ilhan Mansiz a spus ca a primit numeroase oferte dupa Cupa Mondiala, pe care nu le-a acceptat. „Eu ma aflu inca sub contract cu Besiktas. Aceasta grupare nu m-a nedreptatit niciodata si nu o va face nici de acum incolo. Conducerea clubului insista ca eu sa ramin la Istanbul“, a spus Ilhan, care a precizat ca doreste sa cistige, in sezonul 2002-2003, la aniversarea a 100 de ani de la infiintarea clubului Besiktas, campionatul Turciei, dupa care s-ar putea transfera la una dintre echipele importante din Spania sau Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS