10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPe unde umbla Ghindeanu si Zota?

Pe unde umbla Ghindeanu si Zota?

La antrenamentul de ieri al divizionarei B FC Extensiv Craiova s-a prezentat si Armand Malaele, unul dintre cei trei jucatori care au absentat la reunirea lotului. In schimb, capitanul echipei, Lucian Cotora, este in Germania, unde isi petrece concediul impreuna cu familia. Contactat de conducerea clubului pentru a fi anuntat sa se prezinte la pregatiri, Cotora a comunicat ca isi scurteaza concediul si in cel mult doua zile se va alatura coechipierilor sai. Despre fundasul Robert Ghindeanu, staff-ul tehnic si administrativ al Extensivului nu stia ieri nimic, deoarece nu a putut fi contactat telefonic. Ghindeanu nu a aflat probabil ca pregatirile echipei s-au devansat si se bucura inca de citeva zile de vacanta. In aceeasi situatie se afla si Zota, jucator transferat de la Apulum Alba Iulia, dar care nu a sosit inca in Banie. El ar fi undeva pe linga Medias, in localitatea natala, si a nu a putut fi contactat telefonic.

Lotul gruparii din Parcul „Romanescu“ a fost vizitat ieri de Silvian Cristescu, fostul jucator al Extensivului in prima parte a sezonului trecut. Cristi a discutat cu oficialii clubului si cu conducerea tehnica si nu ar fi exclus ca el sa semneze un nou angajament cu Extensiv. De asemenea, o solutie pentru defensiva olteana ar fi Florin Mirea, jucator care si-a incheiat angajamentul cu gruparea rusa Alania Vladikavkaz, iar in prezent este in vacanta in Banie. La final de contract cu Extensiv, Laczko ar putea reveni peste cel mult o saptamina in Banie, daca in aceasta perioada nu isi gaseste un alt angajament. Desi in ultimele partide ale sezonului trecut a stat doar pe banca tehnica, Eugen Neagoe va continua sa activeze si ca jucator, mai ales ca experienta lui poate fi hotaritoare in meciurile din acest campionat.

In fine, sa spunem ca ros-verzii vor efectua saptamina viitoare, marti si miercuri, vizita medicala la Policlinica Sportiva din Banie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS