3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJennifer Capriati a fost eliminata

Jennifer Capriati a fost eliminata

Olteanul Florin Mergea continua cursa in competitia rezervata juniorilor

In sferturile de finala ale competitiei feminine de la Wimbledon, jucatoarea americana Jennifer Capriati, cap de serie numarul trei, a fost invinsa miercuri, cu scorul de 3-6, 2-6, de Amelie Mauresmo (Franta, nr.9). Intr-un alt meci din sferturi, cea de-a doua favorita a competitiei, Serena Williams (SUA), a invins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe jucatoarea slovaca Daniela Hantuchova.

In turneul masculin al Internationalele de tenis ale Marii Britanii de la Wimbledon, miercuri s-au inregistrat urmatoarele rezultate: optimi de finala: Richard Krajicek (Olanda) – Mark Philippoussis (Australia) 6-7 (2/7), 7-6 (7/4), 6-7 (1/7), 7-6 (7/5), 6-4; sferturi de finala: Tim Henman (Marea Britanie, nr.4) – Andre Sa (Brazilia) 6-3, meci intrerupt din cauza intunericului.

In competitia rezervata juniorilor, sportivul din Tirgu Jiu Florin Mergea s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon. Dupa eliminarea jucatorilor romani Andrei Pavel si Adrian Voinea si a colegului sau Horia Tecau, Mergea a fost singurul roman ramas in intrecerea individuala a prestigioasei competitii internationale din Marea Britanie.

In primul tur, gorjeanul l-a invins cu scorul de 6-3, 6-3 pe uruguaianul Martin Vilarrubi, cap de serie numarul zece, in vreme ce Horia Tecau a fost invins de englezul Guy Thomas cu scorul de 7-6, 6-2. Florin Mergea va lua startul in urmatoarele zile si in proba de dublu alaturi de constanteanul Horia Tecau. Cei doi pornesc ca favoriti dupa succesul pe care l-au avut la inceputul acestui an la turneul Australian Open, unde au fost nevoiti sa abandoneze in finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS