15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri diverse

O incurcatura a dus la incinerarea altui corp decit cel care trebuia

O incurcatura produsa la morga Spitalului Llandough, in apropiere de Cardiff (Tara Galilor), a provocat incinerarea unui corp care trebuia inhumat. Apropiatii lui Mary Williams s-au declarat „indignati“ sa afle ca aceasta fusese, din greseala, incinerata in cadrul unei ceremonii religioase cu care nu ar fi fost de acord. Sora geamana a acesteia, Liz Morgan, de 59 de ani, a venit la Cardiff sa asiste la funeraliile care urma sa aiba loc miercuri si a descoperit cu stupoare ca sora sa fusese incinerata in cursul saptaminii dinainte, in prezenta unei alte familii. Personalul Spitalului Llandough a confundat corpul lui Mary Williams cu cel al unei de femei de virsta apropiata, care avea acelasi nume de familie. „Sint socata. Nu gasesc cuvinte sa exprim ceea ce simt in fata unei intimplari atit de oribile“, a declarat Liz Morgan postului tv BBC. „A fost inconjurata de straini si i s-a facut alta slujba decit voia ea“. Spitalul a cerut scuze celor doua familii si a promis o ancheta care sa previna repetarea unor astfel de greseli.

Basistul grupului The Who a murit la Las Vegas

John Entwistle, basistul legendarului grup The Who, in virsta de 57 de ani, a fost gasit mort joi intr-o camera de hotel din Las Vegas, cauza probabila a mortii fiin un atac de cord, au anuntat autoritatile locale. Potrivit pompierilor care au descoperit corpul, in camera de hotel nu au fost gasite droguri. Aparent, moartea a fost cauzata de o criza cardiaca care a survenit in timpul somnului, afirma aceleasi surse. Grupul The Who se afla in plin turneu in Statele Unite si urma sa concerteze vineri seara in cazinoul Hard Rock din Las Vegas, inainte de a se indrepta spre Los Angeles. Grupul urma sa ramina pina pe 21 septembrie in America de Nord si sa-si incheie turneul cu un concert la Toronto, Canada. Grupul a revolutionat rockul anilor ’60-’70, hiturile care s-au bucurat de cel mai mare succes fiind „My Generation“, „Happy Jack“, „Won’t Get Fooled Again“, „Tommy“, „Pinball Wizard“ si “The Who by Numbers”. Considerati unul dintre cele mai importante grupuri rock din toate timpurile, The Who au fost numiti si primul grup punk britanic.

Hotii de metal au demontat 200 de metri de cale ferata

Citiva hoti necunoscuti au furat in jur de 200 de metri de cale ferata din apropiere de Slupsk, oras din nordul Poloniei, cu o rata foarte ridicata a somajului, pentru ca apoi sa le vinda, au anuntat surse din politie. Hotii au mai furat o poarta de metal si grilajul care inconjura o uzina de prelucrare a lemnului. Furtul a fost descoperit joi dimineata de catre un angajat al acestei societati. Portiunea de cale ferata furata era o ramificare care deservea uzina. Politia regionala ii mai cauta si pe cei care au furat, in aceeasi noapte, aproape doi kilometri de cabluri electrice din jurul garii Korzyb (nord).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS