10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrefectul s-a cam incurcat in calcule

Prefectul s-a cam incurcat in calcule

A zis Cornel Mondea ca, gata, s-a inteles cu Gigi Netoiu, desi „Comandantul“ l-a cam luat la misto, poate si din cauza cafelei consumate in biroul secretarului de stat Ion Calin: „Daca asa spune domnul Mondea, probabil ca asa va fi. Mi-e greu sa cred ca Mondea si Calin fac afirmatii false“. A, pai nici vorba de afirmatii false pentru ca, de fapt, Cornel Mondea si Ion Calin au rezolvat urmatoarea problema: l-au convins pe Gigi Netoiu sa mai spuna inca o data ca ne lasa echipa, afirmatie pe care „Comandantul“ o mai facuse de vreo suta de ori inainte.

Sa fim seriosi, prefectul nu a descurcat deocamdata nimic, ba s-a ferit sa rosteasca si pretul corect, adica 700.000 de dolari, bani pe care Gigi Netoiu ii vrea pe echipa. Dar, poate ca fiind epuizat dupa „negocierile“ cu „Comandantul“, Cornel Mondea a omis subiectul gindindu-se mai degraba la milioanele cu care se va pricopsi Gigi Netoiu de pe urma jucatorilor mutati fulgerator la Dinamo.

Practic, prefectul ne-a adus exact in locul de unde plecasem si sintem curiosi cine se va incumeta sa finalizeze tranzactia la pretul pomenit. De fapt, Cornel Mondea s-a implicat in aceasta afacere destul de ciudat, mai exact atunci cind a sesizat ca fratii Mihailescu erau pe cale sa se inteleaga, cam pe aceleasi cifre, cu Gigi Netoiu.

Comedia incepe abia de acum incolo. Prin biroul prefectului este un adevarat pelerinaj. Oameni de afaceri mai mici sau mai mari isi ofera serviciile, dar fiecare vrea partea leului. Dupa caz, discutiile se poarta cu Mondea vorbind de sus, sau, dimpotriva, cu prefectul obligat sa asculte anumite argumente si sa se mai gindeasca…

Circul este in toi, dar concluzia este dureroasa: omul numarul unu al judetului s-a cam incurcat in calcule si nimeni nu-l mai intelege ce vrea de fapt pentru ca Universitatea este in continuare a nimanui, asta daca facem abstractie de faptul ca inca ii apartine lui Gigi Netoiu.

Gindindu-se probabil ca va da o lovitura de maestru daca va anunta ca a reusit sa salveze Universitatea, Cornel Mondea risca sa cada acum de pe un cal urias pe care a incalecat din greseala. I-a scos pe Mihailesti din competitie, dar nu-l intelegem de ce nu are inca alternative viabile. Logic ar fi fost ca luni, in biroul lui Ion Calin, prefectul sa fi fost insotit si de viitori investitori care sa achite pe loc preluarea echipei asa cum intentionasera la un moment dat fratii Mihailescu, lucrind pe cont propriu ca doar era vorba despre o afacere privata. Culmea este ca ignorind acest balamuc, fotbalistii adevarati ca Marius Sava sau Silvian Cristescu refuza inca oferte tentante, sperind sa joace la Universitatea. Minunea nu va dura insa la nesfirsit si il sfatuim pe prefect sa urgenteze salvarea, nu ingroparea Universitatii. Oricum, ne gindim cu groaza ca, de mai bine de un an, Cornel Mondea nu a reusit sa preia ca lumea de la Gigi Netoiu nici macar micuta divizionara C UFC Electro…

PS: Deranjat de materialele aparute ieri in presa, care il acuzau ca, implicindu-se in preluarea Universitatii de la Gigi Netoiu, mai mult a incurcat lucrurile, prefectul Cornel Mondea a decis aseara sa se retraga definitiv din aceasta poveste. Totusi, primarul Vasile Bulucea a spus ca a convocat astazi mai multi oameni de afaceri interesati sa investeasca la Universitatea si ca il asteapta la intilnire si pe Cornel Mondea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS