5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Remiza echitabila

Grupa H

Tunisia – Belgia 1-1

• Au marcat: Bouzaiene ’17 / Wilmots ’13.

Tunisia: Boumnijel – Trabelsi, Jaidi, Ghodhbane, Bouzaiene – Gabsi (’66, Sellimi), Badra, Ben Achour, Bouazizi – Jaziri (’77, Zitouni), Melki (’88, Baya). Antrenor: Ammar Souyah.

Belgia: De Vlieger – Deflandre, De Boeck, Van Buyten, Van der Hayden – Verheyen (’46, Vermant), Simons (’73, M. Mpenza), Vanderhaeghe, Goor – Wilmots, Strupar (’46, Sonck). Antrenor: Robert Waseige.

• A arbitrat: M. Shield.

Selectionatele Tunisiei si Belgiei au incheiat ieri la egalitate, scor 1-1, meciul din grupa H, disputat pe stadionul „Big Eye“ din Oita. In prima repriza, cele doua echipe au jucat cu garda deschisa, inregistrindu-se astfel multe ocazii de gol. Scorul a fost deschis in minutul 13 de catre belgianul Wilmots, care a reluat imparabil de la sase metri balonul centrat de pe partea stinga de Vanderhaeghe si recentrat in fata portii de Simons.

Scorul final al partidei a fost stabilit inca din minutul 17 de catre Bouzaiene, care a executat perfect o lovitura libera de la 25 de metri, trimitind balonul linga stilpul din dreapta al portii lui De Vlieger. Cele doua echipe au sanse mici sa se califice in optimi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS