8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjul are inca o echipa in Divizia C

Gorjul are inca o echipa in Divizia C

Mecanica Motru 2

CFR Caransebes 0

• Au marcat: Mustata, Bilgar.

Mecanica Motru: Corlan – Morar, Onciu, Bizu, Krausz – Caruntu, Cimpoieru (Mihut), Maruntelu (Osvath), Banica (Bilgar), Mustata (Sachelarie).

CFR Caransebes: Ambrus – Coman, Cretu (Poteras), Paulescu, Bufanu – Veche, Paulis (Laczko), Ardeleanu (Bojin), Cuc – Moaca, Crivac.

• Au arbitrat: V. Igna – Fl. Buzarnescu, M. Iliescu. Observator: C. Stefan.

Circa 1.000 de spectatori, majoritatea din Gorj si Caras-Severin, au venit simbata la Orsova pentru a urmari meciul de promovare in Divizia C, dintre Mecanica Motru si CFR Caransebes. Bucuria gorjenilor s-a declansat repede. In minutul sapte, avind „verde“, pe un bulevard creat de Paulescu, Mustata patrunde si trimite elegant peste portar.

De acum, gorjenii schimba jocul, se organizeaza pe trei linii de aparare si ajung mai rar la poarta lui Ambrus. Aveau s-o mai faca o data si bine. Acelasi Paulescu amina degajarea balonului, iar cind se hotaraste il trimite in picioarele lui Bilgar. Cursa solitara a acestuia se incheie cu cel de-al doilea gol. Desi ceferistii au dominat majoritatea timpului, ei n-au reusit sa inscrie nici golul de onoare. A invins echipa care a stiut ce vrea.

O data cu aceasta promovare, Gorjul conduce, cred, in materie de fotbal, cu doua divizionare B si sase divizionare C. In pauza meciului, delegatul ceferistilor a facut contestatie pentru substituire de jucatori, cei vizati fiind Mustata si Maruntelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS