16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa Pandurii a fost campioana egalurilor

Echipa Pandurii a fost campioana egalurilor

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a incheiat actualul sezon pe primul loc in ceea ce priveste numarul jocurilor terminate la egalitate. Cu 11 meciuri care s-au incheiat cu un rezultat de egalitate, fotbalistii de la Pandurii au realizat o performanta care nu a mai fost egalata de nici o alta echipa din primele trei esaloane. Multe dintre aceste meciuri s-au jucat insa pe teren propriu, fapt care a dus la scaderea interesului publicului fata de jocurile echipei din Tirgu Jiu.

Daca in sezonul trecut, media spectatorilor care au venit pe stadionul „Municipal“ a fost de aproximativ 6.000, in returul acestei editii de campionat nici la meciurile cu intrare gratuita nu au asistat decit cel mult 3.000 de spectatori. Ultimul joc sustinut de Pandurii Tirgu Jiu pe propriul teren si pierdut cu scorul de 1-2 in fata echipei International Pitesti a adus pe stadion doar 3.000 de spectatori.

Printre motivele invocate de suporteri in ceea ce priveste prezenta la meciurile echipei se numara absenta din lot a unor jucatori de valoare, dar si despartirea de unii fotbalisti localnici, precum Malaele si Popete, jucatori care creau spectacol pentru public. In conditiile in care nici unul dintre tinerii promovati in acest sezon nu a ajuns la valoarea jucatorilor plecati in sezonul trecut de la Pandurii, este de asteptat ca si in campionatul viitor interesul spectatorilor sa fie la fel de mic fata de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS