Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

BARAJ – DIVIZIA A / La sediul Federatiei Romane de Fotbal s-au tras ieri la sorti partidele de baraj pentru Divizia A. Astfel, divizionara B Cimentul Fieni va intilni echipa Sportul Studentesc, iar Farul Constanta va juca cu FC Baia Mare (Divizia B). Partidele tur vor avea loc simbata, de la ora 18.00, pe terenul primelor echipe, iar returul se va disputa pe 12 iunie, de la ora 17.30. In cazul in care dupa partidele retur, egalitatea este perfecta, se vor disputa doua reprize de prelungiri a cite 15 minute, pe durata carora actioneaza regula „golului de aur“. Daca in prelungiri nu se va inscrie, vor urma loviturile de departajare.

(D.B.)

CUPA ROMANIEI – DOLJ / Astazi, de la ora 18.00, pe stadionul din Valea Rosie se va disputa finala fazei judetene a Cupei Romaniei la fotbal: Cavalerii Fluierului – Viitorul Cosoveni. Partida va fi arbitrata de M. Ezaru, M. Iliescu, Fl. Buzarnescu. Dupa meci, AJF Dolj va premia campioana Diviziei D de juniori (CFR Craiova), cel mai bun arbitru (central si asistent) din Divizia D si cea mai sportiva echipa din campionatul judetean. In deschidere, de la ora 16.00, este programata finala Campionatului Judetean al juniorilor nelegitimati, intre echipele FC Rovine Craiova si Bulls Preajba.

(M.S.)

BARAJ – DIVIZIA D DOLJ / AJF Dolj a stabilit ieri meciurile de baraj pentru promovare-retrogradare in Divizia D, care se vor disputa duminica, 9 iunie, de la ora 18.00, pe terenuri neutre, intr-o singura mansa. In urma tragerii la sorti, meciurile se vor disputa astfel: SCCF Gioroc – Vinatorul Desa (se joaca pe stadionul „Constructorul“ Craiova), Recolta Urzicuta – Progresul Bailesti (Segarcea), Avintul Tuglui – Victoria Plenita (Bailesti). Echipele invingatoare vor evolua in sezonul viitor in Divizia D.

(M.S.)

CUPA ROMANIEI – GORJ / Minerul Rovinari a cistigat faza judeteana Gorj a Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins duminica pe Minerul II Motru, cu scorul 1-0. Finala s-a jucat la Stanesti, deoarece gazonul stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu va fi refacut, echipa din Rovinari impunindu-se, in prelungiri, prin golul marcat de Negroiu, in minutul 114. Pe terenul de la Stanesti se va disputa, la sfirsitul lunii iunie, Supercupa judetului Gorj, meciul urmind sa aduca fata in fata cistigatoarea Cupei – Minerul Rovinari – si cea a campionatului judetean – Mecanica Motru.

(M.P.)

ATLETISM / Astazi, la Milano, se desfasoara un concurs international de atletism, Grand Prix IAAF „Nocturna din Milano“. Craiova este reprezentata de doua atlete de la CSM: Alina Cucerzan si Daniela Petrescu (antrenor: Eleodor Rosca).

(I.J.)

Exit mobile version