21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPregatiri de spectacol la Pandurii

Pregatiri de spectacol la Pandurii

Pandurii – Inter Pitesti
• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.
• Formatii probabile:
Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, Radoi – C. Popescu, Serbanoiu, I. Stefan, Nicolaescu, Trofin – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: E. Sandoi.
International: Pampea – M. Dumitru, Barbut, Cremenitchi, Caldarar, Hulubei – Stoica, Lipa, Procorodie – D. Stan, A. Georgescu. Antrenor: N. Ungureanu.
• Vor arbitra: D. Vlad – G. Bedreaga, M. Pais (toti din Galati)

Jocul cu International Pitesti este ultimul sustinut de „panduri“ in acest sezon in fata propriilor suporteri. Cu aceasta ocazie, conducerea gruparii gorjene a pregatit un spectacol prin care sa se sarbatoreasca locul cinci pe care echipa gorjeana se pregateste sa incheie campionatul. Pe de alta parte, gorjenii isi doresc sa pastreze aceasta pozitie in clasament deoarece conducerea a promis o prima suplimentara pentru clasarea pe primele sase locuri.

In ceea ce priveste spectacolul, acesta va fi organizat cu sprijinul elevilor de la Liceul cu Program Sportiv si de la Palatul Copiilor din Tirgu Jiu. Cu siguranta, publicul se asteapta si la un spectacol in teren dat de fotbalistii lui Emil Sandoi, cu toate ca antrenorul se plingea la ultima conferinta de presa ca nu prea are artisti pentru a-l sustine: „Sa fiti siguri ca si noi ne dorim sa facem spectacol, dar nu avem cine stie ce artisti. Fotbalistii pe care ii avem acum nu sint niste artisti in teren pentru ca unii au stat pe banca in sezonul trecut, iar altii au poate doar doua-trei jocuri in Divizia B.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS