10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi si-a felicitat de doua ori fotbalistii

Sandoi si-a felicitat de doua ori fotbalistii

Chiar daca tabela de marcaj nu arata la finalul intilnirii decit 1-0, spectatorii prezenti pe „Municipalul“ din Tirgu Jiu la meciul cu Industria Sirmei Cimpia Turzii au putut vedea un joc mult mai palpitant al echipei favorite decit in etapele precedente. Lucru constatat si de antrenorul Sandoi la conferinta de presa, unde a spus ca jucatorii sai merita de doua ori felicitari pentru acest rezultat: „Au jucat doua meciuri intr-o saptamina si au depus un efort fantastic pentru ca noi am folosit cam acelasi «unsprezece», spre deosebire de oaspeti, care si-au mai protejat titularii.“

Din pacate, echipa pe care antrenorii de la Pandurii au creat-o la Tirgu Jiu in acest retur are in componenta multi jucatori care in sezonul trecut au stat mai mult pe banca de rezerve. In aceste conditii, pentru ei este mai greu sa evolueze la nivelul pe care l-ar dori suporterii.

Desi aveau ambitia de a razbuna usturatoarea infringere din tur, gorjenii au abordat prudent jocul, primul sut pe poarta fiind consemnat in minutul zece, atunci cind Iulian Stefan a trimis balonul de la 20 de metri, iar Ceclan a respins in corner. Apoi, Amzucu, Stefan si Nicolaescu au ratat deschiderea scorului. Golul victoriei gorjene a fost reusit de Nicolaescu (’41), acesta fructificind centrarea lui Ad. Popescu.

In repriza a doua a fost rindul portarului Hirsu sa se evidentieze, oaspetii devenind mai periculosi dupa intrarea in teren a lui Bratu si apoi a lui Mitiu. Unul din cei mai buni jucatori de pe teren, Cristi Popescu, a ratat in minutul 87 cea mai mare ocazie de gol a gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS