20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor sa razbune infringerea din tur

Pandurii vor sa razbune infringerea din tur

Pandurii – IS Cimpia Turzii

• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, R. Radoi – C. Popescu, Dica, I. Stefan, Nicolaescu, Trofin – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: E. Sandoi.

Cimpia Turzii: Ceclan – Foro, Simon, Gatea, Kiss – Oncica, Timar, Fodor, Bratu – Mitiu, Anca. Antrenor: M. Cuc.

• Va arbitra: Valentin Igna (Timisoara). Observator: Gh. Nedelescu (Craiova).

Inaintea jocului cu Industria Sirmei Cimpia Turzii, echipa Pan-durii nu se mai confrunta cu indisponibilitati precum in precedentele meciuri. O ocazie buna pentru elevii lui Emil Sandoi de a evolua bine in fata propriilor suporteri si de a mai spala din pacatele acumulate la egalurile reusite in ultimul timp. Dupa prima victorie in deplasare din acest retur, reusita la Timisoara, in etapa precedenta, Pandurii a urcat pe locul sase in clasament si este tot mai aproape de indeplinirea obiectivului suplimentar stabilit de conducere (acela pentru care componentii echipei vor primi prime suplimentare). Ambitiile gorjenilor sint mult mai mari insa pentru acest joc, prin prisma faptului ca in tur au suferit o infringere umilitoare la Cimpia Turzii (4-0).

Emil Sandoi a spus ca Pandurii este datoare publicului, care a inceput sa vina din nou in numar mare pe „Municipal“: „Am ramas datori spectatorilor pentru ca n-am fost destul de lucizi in jocurile de acasa. Cred ca ne lipseste foarte mult si un jucator la mijlocul terenului, care sa limpezeasca jocul, sa stie cind sa accelereze si cind sa temporizeze, un fotbalist care sa poata sa-si elimine oricind adversarul direct pentru a crea superioritatea numerica necesara. Or, acesti jucatori e foarte greu sa-i pregatesti, acesti fotbalisti se nasc cu un asemenea talent. Facind o comparatie cu Extensiv, cred ca am vazut acolo doi asemenea jucatori, Badea si Malaele, doi fotbalisti care pot sa faca diferenta intre doua echipe. Avem si noi un Rodin Voinea, care ar mai putea sa joace vreo doi- trei ani la aceasta echipa. Nu intimplator a jucat la o echipa cu nume in fotbalul romanesc, chiar daca atunci Rapid nu era ce este acum. El a fost si golgheterul campionatului pe atunci. Eu cred ca Rodin nu si-a spus ultimul cuvint. Are 32 de ani si ar mai putea sa joace. E adevarat, cu un efort dublat din partea lui pentru ca este mai usor sa te mentii in forma la o virsta frageda decit atunci cind ai sarit de 30 de ani. El este insa un jucator cu mare experienta si ar trebui ca jucatorii mai tineri sa invete de la el. Si in teren si in afara terenului.“ Din pacate, Rodin Voinea nu a putut evolua in ultima perioada la adevarata sa valoare, el fiind in urma cu pregatirea. Cu toate acestea, atit cit a jucat, Voinea a reusit sa schimbe in bine evolutia echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS