14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C, seria a IV-a, etapa a 27-a

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 27-a

Rulmentul Alexandria – UFC Electro

Divizionara C craioveana UFC Electro va juca astazi, in de-plasare, cu lidera seriei a patra, Rulmentul Alexandria. Desi au sansa a doua in aceasta partida, fotbalistii olteni sint hotariti sa-si joace sansele pina la capat si, de ce nu, sa produca surpriza acestei runde.

Tehnicianul gruparii din Valea Rosie, Florin Cioroianu, nu ii va putea utiliza astazi pe Dina, Fl. Serban si Zaharia II, toti trei fiind accidentati, si pe Preda, care a ramas in Craiova din cauza unor probleme personale. In aceste conditii, antrenorul echipei oltene ar putea trimite in teren urmatorul „unsprezece“: Rizan – L. Tilihoi, Sandu, Nicola, D. Popescu, Mihalache – Boboc, Vilsan, Rotaru, Giubega – Dumitrica. Partida va fi arbitrata de C. Florescu (Techirghiol), N. Munteanu si I. Sidorencu (ambii din Braila).

(D.B.)

Pan Group – Faur Bucuresti

Divizionara C din Valea Fetii va juca astazi, pe propriul teren, in compania celor de la Faur Bucuresti, o formatie clasata in partea inferioara a clasamentului. Dupa ce miercuri au cistigat la masa verde, cu 3-0, disputa cu Paulo, deoarece echipa bucuresteana s-a retras din campionat, militarii vor infrunta astazi o echipa care isi va vinde scump pielea in Banie. Orice punct cistigat din deplasare conteaza enorm pentru gruparea bucuresteana, care incearca in aceste ultime etape sa evite retrogradarea.

Tehnicienii craioveni nu se confrunta cu probleme de efectiv. Jean Georgescu va folosi probabil urmatoarea distributie: Irimin – Tanasie, Olaru, Ghita – Surcel, Stanculescu, Negrea, Pantelimon, Raicea – Velica, Turcila. Meciul va fi arbitrat de D. Radu (Resita), M. Nicoara (Herculane) si F. Sabau (Arad).

(M.S.)

Dunarea Calafat – Petrolul Bolintin

Trupa lui Marian Bicu evolueaza astazi in fata propriilor spectatori, intr-un meci in care o va intilni pe Petrolul Unirea Bolintin. Ambele echipe nu mai au probleme cu retrogradarea sau cu promovarea in aceasta editie de campionat. Banuim ca, in lipsa mizei, cele doua formatii vor incerca sa realizeze un joc placut.

La Dunarea, Coltatu si Baltaretu sint incerti. Marian Bicu ar putea trimite in teren urmatoarea distributie: Duta – Dita, Iancu, Cita, Troaca – Ailenei, Stancu, Voica, M. Ionel – Epure, Stere. Partida de la Calafat va fi arbitrata de O. Cioaba (Turnu Severin), S. Pantis si C. Tripa (ambii din Arad).

(M.S.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS