7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStai acasa, Grigorie!

Stai acasa, Grigorie!

Cu citeva luni in urma, Marius Sava era de departe cel mai iubit fotbalist alb-albastru, indirjirea cu care el refuzase propunerea lui Gigi Netoiu de a trece la Dinamo crescindu-i popularitatea la parametri ametitori. Legatura extraordinara cu suporterii a ramas intacta chiar si dupa ce jucatorul a ales sa plece in Italia, la Genoa. Marius a spus atunci, cu lacrimi in ochi, ca pentru el cea mai mare placere a fost si va fi sa joace pentru Universitatea, ba chiar a promis ca va mai evolua sub culorile alb-albastre. A adaugat totusi ca zona in care el se distra deseori cu adversarii este pe miini sau, daca vreti, pe picioare bune, considerind ca Stefan Grigorie va „exploda“ in scurt timp. „Savarina“ nu s-a inselat pentru ca, intrind pe locul lasat liber de idolul sau, Grigorie a dovedit calitati incontestabile.

In trupa de mercenari a lui Florin Marin, Stefan Grigorie este, fara discutie, un fotbalist sclipitor, tehnica sa de bijutier tradindu-i practic originea olteana. Cum era de asteptat, evolutiile sale l-au transformat intr-o „tinta“ a marilor cluburi bucurestene, tot Dinamo fiind echipa despre care se spune ca are cele mai mari sanse sa-l inroleze din vara pe craiovean. Gigi Netoiu a negat recent aceasta versiune, dar nimeni nu pune baza pe vorbele sale cind este vorba de Dinamo.

In schimb, toata lumea asteapta reactia lui Grigorie, un fotbalist care este produsul exclusiv al Craiovei. Bunaoara, cind Sava s-a trezit fata in fata cu contractul propus de Dinamo, „genovezul“ a replicat dur si, fara sa se teama de represaliile lui Gigi Netoiu, i-a refuzat pe „ciini“ in termeni care nu mai lasau loc de intors. Imediat, „Savarina“ a fost primit ca un erou in Banie si manifestarile de simpatie care au urmat l-au facut cu siguranta pe Grigorie sa-si iubeasca si mai mult idolul si sa viseze ca va trai si el acele clipe. Prilejul i s-a ivit, iata, mai repede decit se astepta, chiar daca Grigorie nu a ajuns inca sa i se vire sub nas contractul cu Dinamo. Dar, cum se zvoneste ca Borcea are deja actele intocmite, craiovenii asteapta de la talentatul jucator un gest de oltean adevarat. Mai ales ca Marius Sava i-a demonstrat ca nu se moare daca il refuzi pe Gigi Netoiu, ba, dimpotriva, toata Bania ti se asterne la picioare…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS