16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRepetitie pentru derbiul de simbata

Repetitie pentru derbiul de simbata

Suspendati, Cotora, Malaele si Stoianov nu vor evolua miine impotriva celor de la ASA

Fotbalistii divizionarei B din Parcul „Romanescu“ au intrat ieri la prinz in cantonament, iar dupa-amiaza au efectuat o sedinta de pregatire, care s-a desfasurat pe propria baza sportiva. Atacantul Eugen Neagoe si-a reluat antrenamentele dupa accidentarea suferita in jocul cu UTA, insa probabil ca va evolua miine, in meciul de pe teren propriu, cu ASA Tirgu Mures, doar o repriza. In partida de miine, care va incepe la ora 16.00, de la craioveni vor absenta Cotora, care a fost eliminat simbata, la Tirgu Jiu, Malaele si Stoianov, ambii fiind suspendati pentru cumul de cartonase galbene. In schimb, fundasul Ciuca si-a ispasit etapa de suspendare si va reveni in primul „unsprezece“ al oltenilor.

Meciul dintre Extensiv si ASA Tirgu Mures va fi arbitrat de Teodor Craciunescu (Rimnicu Vilcea) – Vasile Savu, Iulian Bedreaga (ambii din Galati). Observator federal a fost desemnat bucuresteanul Paul Cicu. Ardelenii ocupa locul 11 in clasament, cu 31 de puncte, si nu se pot considera inca scapati de retrogradare. Asadar, nici acest meci nu va fi usor pentru Extensiv, insa credem ca oltenii se vor impune in fata celor din Tirgu Mures. Sau, mai bine zis, acest joc se vrea a fi o repetitie utila pentru marele meci de simbata, cu FC Baia Mare.

Imediat dupa meciul cu militarii din Tirgu Mures, oltenii vor reveni in cantonamentul de la hotelul Parc, iar a doua zi vor pleca spre nordul tarii, unde simbata vor disputa un meci decisiv cu principala contracandidata la ocuparea locului secund al seriei, FC Baia Mare. Este greu de crezut ca fotbalistii olteni vor cistiga la Baia Mare, mai ales ca in alte meciuri considerate mult mai usoare, cum au fost cele cu Jiul, International Pitesti sau Pandurii Tirgu Jiu, nu au fost in stare sa obtina victoria. Dar, pentru ca acest meci este considerat capital pentru baietii din Romanesti, este de asteptat ca jucatorii sa se mobilizeze exemplar. Insa, cum speranta moare intotdeauna ultima, Extensiv isi propune sa dea lovitura in Maramures. In acest caz, oltenii ar mai avea ceva sanse sa prinda barajul de promovare. Daca nu, o vor lua din nou de la capat in sezonul urmator…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS