6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndone vrea sa ne bata cu orice pret

Andone vrea sa ne bata cu orice pret

Aflati de simbata in cantonamentul din Lunca Jiului, alb-albastrii au efectuat in aceste zile obisnuitul program de pregatire premergator unei partide oficiale. Doar Grigorie a absentat, internationalul oltean revenind de duminica in cantonamentul alb-albastrilor dupa amicalul selectionatei divizionare a Romaniei in Grecia. El a fost asteptat duminica seara la aeroport de vicepresedintele Universitatii, Dan Sendrea, si adus imediat in Banie. Grigorie, dorit de „granzii“ din Bucuresti (Dinamo, Steaua), a jucat in amicalul din Grecia doar 18 minute, el inlocuindu-l pe Claudiu Dragan. El a evoluat, ca aproape intreaga selectionata, mediocru. Despre eventuala plecare a lui Grigorie si a altor fotbalisti de la Universitatea, presedintele Viorel Ilinca s-a marginit sa spuna doar atit: „Nu stiu sa existe acum vreo perioada de transferari!“ Delegatia Universitatii va ajunge astazi in Capitala. Reamintim, atacantul Victoras Iacob este suspendat pentru intilnirea cu Sportul, iar Danciu si Burca erau ieri considerati incerti.

Sportul Studentesc este intr-o situatie critica, actualul loc din clasament – 14 (pentru baraj), cu -10 la „adevar“ -, cit si programul dificil din ultimele cinci etape (U Craiova, FC National, Steaua, Gloria, FC Arges) dindu-le mari frisoane antrenorului Andone si finantatorului Siman. Oricum, baremul – de 25 de puncte – a fost indeplinit, studentii din Regie acumulind pina acum 26 de puncte. Sportul a revenit in 2001 pe prima scena fotbalistica a tarii si a abordat competitia cu o formatie a carei medie de virsta este de doar 22 de ani, creatorul ei fiind Ioan Andone, actualul antrenor fiind la cirma tehnica a „gastii nebune din Regie“ si in 2000.

Despre meciul de miine, Sportul – Universitatea, Andone a spus ca este un meci extrem de important si dificil pentru echipa sa: „Inca speram sa evitam zona locurilor 13-14. Orice meci de azi inainte este vital pentru soarta noastra“.

Tineretul joaca astazi

„Sper in a treia victorie consecutiva. Am reusit sa o invingem pe Dinamo in propriul fief, trebuie ca si miine (astazi – n.r.) sa cistigam in fata Sportului Studentesc“, a spus ieri antrenorul echipei de tineret al Universitatii, Aurel Beldeanu. Partida de tineret Sportul – Universitatea se disputa astazi, de la ora 15.00, pe stadionul „Regie“. Oltenii au solicitat desfasurarea la aceasta ora pentru a li se permite deplasarea la Bucuresti in aceasta dimineata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS