15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Fotbal. Divizia C

Petrolul Videle – UFC Electro

Jucatorii craioveni au fost consemnati ieri in cantonament la baza sportiva „Constructorul“ din Lunca Jiului si in aceasta dimineata vor pleca spre Videle, unde, de la ora 11.00, vor intilni echipa locala Petrolul. Tehnicianul formatiei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, nu ii va putea utiliza in aceasta partida pe Zaharia II, Dina si Fl. Serban, care sint accidentati. Antrenorul craiovean a hotarit sa-i lase in Banie pe Preda si pe Zaharia I deoarece, in cazul in care ar fi avertizati in aceasta etapa, cei doi fotbalisti si-ar ispasi suspendarea in runda urmatoare, cind Electro va juca in propriul fief.

UFC Electro ar putea juca astazi in urmatoarea distributie: Rizan – L. Tilihoi, D. Popescu, Nicola, Sandu, Mihalache – Boboc, Vilsan, Rotaru, Stanciulescu – Dumitrica. Meciul de la Videle va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Mihai Prunariu (Tirgu Jiu), I. Iordache si N. Dobrica (ambii din Rimnicu Vilcea).

Dunarea – Petrolul Dragasani

Trupa lui Marian Bicu, Dunarea Calafat, o va intilni astazi pe Petrolul Dragasani, intr-un meci care se anunta interesant, mai ales ca ambele echipe sint de valoare apropiata, fiind de altfel si vecine in clasament, Dunarea – pe locul sapte, iar Petrolul – pe opt. In etapa precedenta, calafetenii au pierdut la limita meciul din Valea Rosie, cu UFC Electro, iar in urma cu doua etape, pe propriul teren, cu fost intrecuti de lidera seriei, Rulmentul Alexandria. La Dunarea, Iancu este incert. Bicu i-ar putea trimite in teren pe: Barbu – Dita, Radoi, Cita, Troaca – Ailenei, Stancu, Voica, Baltaretu – Coltatu, Stere. Intilnirea va fi arbitrata de V. Stanisteanu (Buzau), M. Bunea (Moreni), C. Vlad (Tirgoviste).

Pan Group – AS Curtea de Arges

Divizionara C din Valea Fetii va juca astazi, de la ora 11.00, pe propriul teren, in compania formatiei AS Curtea de Arges. Dupa sapte etape in care nu au cunoscut victoria, fotbalistii craioveni vor sa sparga in sfirsit gheata si sa obtina trei puncte in disputa de astazi. Ar cam fi cazul pentru ca militarii au cistigat in acest retur doar un singur meci, cel cu Dunarea Calafat (2-0). Pan Group Armata: Irimin – Tanasie, Olaru, Ghita – Surcel, Stanculescu, Negrea, Pantelimon, Raicea – Velica, Turcila. Meciul va fi arbitrat de o brigada din Cluj, alcatuita din T. Rusu, M. Nagy, M. Rigo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS