Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

CUPA ROMANIEI, FAZA DOLJEANA / Ieri s-au disputat partidele primei manse din cadrul semifinalelor fazei doljene a Cupei Romaniei la fotbal. Iata rezultatele inregistrate: Vinatorul Desa – Cavalerii Fluierului 2-2, Viitorul Cosoveni – Autobuzul 2-0. Partidele retur se vor desfasura miercurea viitoare, de la ora 17.00.

(M.S.)

SE CAUTA FETE PENTRU FOTBAL / AJF Dolj intentioneaza sa formeze o selectionara divizionara de fotbal feminin, care sa dispute un meci amical in compania reprezentativei similare a Romaniei. Intilnirea ar urma sa se desfasoare in luna iunie, pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Banie. Fetele interesate de practicarea fotbalului se pot adresa conducerii AJF Dolj, la sediul din strada Gh. Doja nr. 2 (cladirea DTS Dolj).

LOBANOVSKI A AJUNS IN SPITAL / Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Valeri Lobanovski, a fost spitalizat de urgenta marti seara, in urma unei crize de hipertensiune, survenite dupa incheierea partidei cu formatia Metalurg Zaporodje, din etapa a 21-a a campionatului de fotbal al Ucrainei. Lobanovski, in virsta de 63 de ani, s-a aflat pe punctul de a-si pierde cunostinta, in ultimele minute ale partidei pe care echipa sa a cistigat-o, la Zaporodje, cu scorul de 3-1. Antrenorul formatiei din Kiev a fost transportat de urgenta la un spital din Zaporodje si se afla in prezent sub supraveghere medicala. Prim-vicepresedintele clubului din capitala Ucrainei, Igor Surkis, a ramas la spital, alaturi de Lobanovski, restul delegatiei gruparii Dinamo Kiev plecind din Zaporodje, cu avionul, marti seara.

(D.B.)

Exit mobile version