Acasă Sport Pandurii asediaza „Cetatea“

Pandurii asediaza „Cetatea“

Apulum – Pandurii
• Stadion „Cetate“, vineri, ora 15.00.
• Formatii probabile:
Apulum: Bornescu – Cosma, Pelici, Ciobanu, Iagaru, Bordean – Kovacs, Gales, Zota – Didu, Gideon. Antrenor: I. Marginean.
Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, Arcanu – C. Popescu, Lepadat, I. Stefan, Cl. Stoica, Trofin – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: E. Sandoi.
• Vor arbitra: Th. Craciunescu – M. Stanica, C. Safta.

Divizionara B Pandurii Tirgu Jiu va juca astazi in deplasare la Apullum Alba Iulia, meciul fiind condus de fiul fostului arbitru international Ion Craciunescu. Pentru acest joc, antrenorul Emil Sandoi nu va putea conta pe serviciile a trei dintre jucatorii de baza. Este vorba de Romeo Radoi, Nicolaescu, care sint suspendati pentru cumul de cartonase galbene, si Emil Dica, pitesteanul avind piatra la rinichi. In schimb, va reveni pe teren Adrian Arcanu care nu a mai evoluat de la inceputul returului, cind a suferit o interventie chirurgicala la genunchi. Inaintea acestei etape Pandurii ocupa locul sapte in clasament, cu 33 de puncte, in timp ce adversarii lor au coborit pe pozitia a 11-a (27 de puncte). Ardelenii au fost penalizati cu sapte puncte deoarece nu au achitat nici o rata din cei 50.000 de dolari pe care trebuiau sa-i achite celor de la Metalul Plopeni pentru transferul jucatorilor Ciobanu si Catargiu.

Exit mobile version