Acasă Sport „Am gresit in Giulesti, care este problema?“

„Am gresit in Giulesti, care este problema?“

Dupa derbiul din Giulesti, goal-keeper-ul Universitatii, Fane Preda, a fost catalogat ca „foarte slab“, antrenorul Florin Marin declarind: „Am cam pierdut puncte pe mina portarului nostru“. In presa au aparut si informatii potrivit carora oficialii Universitatii l-ar fi acuzat ca unele evolutii slabe (meciurile cu Petrolul, Ceahlaul, Rapid – n.r.) n-ar fi fost doar ca urmare a unei forme slabe. Cert este ca Preda a fost pedepsit si trimis la tineret pentru meciul cu UMT. El n-a figurat nici macar pe lista de rezerve a partidei de simbata. Inainte de meciul cu timisorenii, i-am solicitat lui Preda un scurt interviu.

– Astazi (simbata – n.r.) nu esti trecut nici macar pe lista de rezerve. Ce ti s-a comunicat oficial?

– Nimic. Si e normal sa nu mi se comunice nimic.

– De ce?

– Pai, eu fac parte din lotul Universitatii Craiova si… Deci nu e nici o problema daca apar sau nu poarta echipei intr-un meci. Nu cred ca trebuia sa mi se comunice ceva. Nu-i nimic anormal.

– Dupa meciul cu Rapid ai primit observatii critice. In presa s-a scris ca ai fi fost acuzat de oficiali ai Universitatii ca…

– Scuzati-ma de intrerupere, dar ceea ce a aparut in ziare sint simple speculatii. Si nu inteleg de unde au aparut. Recunosc, in meciul din Giulesti am avut o prestatie sub nivelul cu care s-a obisnuit lumea fotbalului.

– Totusi, o evolutie neasteptat de slaba fata de valoarea ta!

– Pai, repet, recunosc, asta-i situatia. Am primit goluri la care am gresit. Nu neaparat la meciul cu Rapid. Dar nu este nici o problema, nu vad unde este problema.

– Penalizari financiare?

– Nu. Sint la tineret deocamdata. La orice echipa de fotbal, un jucator care se considera profesionist se supune in totalitate deciziilor antrenorului. Asa cum este cazul meu acum.

Exit mobile version