10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRivaldo nu va juca in meciul cu Real

Rivaldo nu va juca in meciul cu Real

Este posibil ca mijlocasul brazilian sa nu poata evolua la CM

Medicul gruparii FC Barcelona, Ricard Pruna, a anuntat ca atacantul brazilian al echipei catalane, Rivaldo, nu va putea evolua in partida cu formatia Real Madrid, care va avea loc saptamina viitoare, pe stadionul „Santiago Bernabeu“, in mansa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Rivaldo a suferit o entorsa la genunchiul drept in timpul partidei de campionat dintre Celta Vigo si FC Barcelona, scor 2-1. Atacantul brazilian a stat pe teren pina la finalul meciului, deoarece Barcelona efectuase toate schimbarile permise.

Este posibil ca Rivaldo sa rateze participarea la Campionatul Mondial din Japonia si Coreea de Sud. Se pare ca leziunea suferita de Rivaldo este mai grava decit s-a crezut initial, mai ales ca medicul brazilian Renato Carvalho a fost trimis in Spania pentru a verifica starea de sanatate a atacantului. Medicul echipei nationale a Braziliei, Jose Luis Runco, considera insa ca Rivaldo nu va lipsi de la Campionatul Mondial. „Rivaldo se va vindeca pina la Campionatul Mondial. Pot spune ca leziunea de la genunchi nu este foarte grava“, a spus Runco.

FC Barcelona a fost invinsa marti, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de formatia Real Madrid, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS