10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpargeti mina de aur!

Spargeti mina de aur!

Extensiv – Minaur Zlatna

• Stadion „Extensiv Parc“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Extensiv: Stoianov – Mieila, L. Cotora, Panc – Ghindeanu, Murgan, Laczko, Badea, Malaele – Musat, Neagoe. Antrenor: S. Cirtu.

Minaur: Fl. Cotora – Jercalau, Macavei, Himcinski, Kiraly – Marina, Beza, Ad. Popescu, Paleacu – Casoltan, Miclea (Bolmandir). Antrenor: A. Sunda.

• Vor arbitra: V. Lungu (Sibiu) – A. Ionescu (Dragasani), B. Medrea (Rimnicu Vilcea).

Formatia din Zlatna, care ocupa pozitia a 13-a a clasamentului, dispune de un lot de jucatori valoros, majoritatea dintre ei evoluind in primul esalon. Situatia ardelenilor nu este deloc fericita, ei fiind amenintati cu retrogradarea. In poarta celor de la Minaur va juca Florin Cotora, fratele liberoului craiovenilor, Lucian Cotora. Va fi asadar si un duel intre cei doi frati originari din Sibiu. Totusi, aparatorul Extensivului are mai multe sanse de a iesi invingator astazi de pe teren decit fratele sau mai mic. Pentru ca, obligati sa cistige toate meciurile care au mai ramas din acest sezon, oltenii se vor napusti spre poarta lui Florin Cotora, altfel obiectivul propus, promovarea, ar putea ramine doar un vis frumos.

Sorin Cirtu a efectuat ieri ultima sedinta de pregatire din aceasta saptamina, iar dupa antrenament toti componentii lotului s-au reunit la cantonamentul de la hotelul Parc. Tehnicianul oltean are la dispozitie aproape tot lotul de jucatori, singura absenta fiind cea a lui Dorin Radoi, care este accidentat. Cotora, Mieila si Neagoe vor reveni in unsprezecele de baza, ei ispasindu-si etapele de suspendare.

De partea cealalta, Minaur Zlatna a sosit ieri in Banie cu intentia de a nu pierde aceasta intilnire, mai ales ca sansele de supravietuire in esalonul secund sint destul de reduse. Antrenorul echipei ardelene, Aurel Sunda, cel care a promovat-o sezonul trecut pe UM Timisoara in Divizia A, nu ii poate utiliza pe Ovidiu Maier, vedeta echipei, si pe Plisca, ambii fiind accidentati. In linia de atac a celor din Zlatna il vom revedea pe Casoltan, virful care a jucat citeva sezoane la Extensiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS