Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

Doctorii Ghica si Iordache au fost sanctionati cu 10% pe trei luni

Conducerea Spitalului Judetean Slatina a hotarit ieri sa-i sanctioneze cu o

penalizare de zece la suta din salariu pe urmatoarele trei luni pe medicii ginecologi Paul Ghica si Gheorghe Iordache pentru incidentele provocate joi, 11 aprilie, in cadrul Sectiei obstetrica – ginecologie 2. De asemenea, a fost aprobata cererea doctorului Gheorghe Iordache de a fi transferat in cadrul Sectiei obstetrica – ginecologie 1. In ceea ce priveste problemele personale dintre cei doi, ele se vor regla la tribunal.

(D.B.)

Accident rutier cu doi morti si un ranit grav

Un grav accident rutier s-a petrecut miercuri, 17 aprilie, in jurul orei 11.20, pe raza comunei Deveselu. Marius Ispas, de 26 de ani, din Corabia, in timp ce circula pe DN 54 din localitate la volanul unei autoutilitare marca Dacia1305, cu numarul de inmatriculare DJ-09-LEG, proprietate personala, s-a angajat in depasirea neregulamentara a unei carute. Din cauza vitezei prea mari, el a intrat in coliziune cu un autoturism Matiz cu numarul de inmatriculare DJ-82-DLG, condus regulamentar din sens opus de catre Costinel Ovidiu Punga, de 36 de ani, din Craiova. In urma accidentului, soferul autoturismului Matiz si Maria Grecu, de 68 de ani, pasagera, au decedat. Mitu Buica, de 66 de ani, pasager al autoturismului Matiz, a suferit un politraumatism, soc traumatic, traumatism de coloana dorsala cu sectiune de maduva, traumatism toracic. Toti pasagerii autoturismului Matiz erau din municipiul Craiova.

(M.M.)

Injunghiat de sotie

Ion Popa, de 37 de ani, din comuna Spineni, a fost injunghiat de sotie pe 17 aprilie. Incidentul a survenit pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu sotia. Liliana Popa, de 35 de ani, i-a aplicat la un moment dat sotului sau o lovitura de cutit in zona toracelui sting. Victima a fost internata la Spitalul Judetean din Slatina cu plaga injunghiata hemitorace sting. Ion Popa a fost operat de urgenta si este in afara oricarui pericol. Cei doi soti au un copil de 11 ani.

(M.M.)

De la bar la spital

Trei tineri au fost spitalizati dupa ce au participat miercuri seara la o bataie ca-n filme intr-un bar din comuna Cruset – Gorj. Una dintre victime, Teodor Godeanu, de 26 de ani, student in anul II la Facultatea de Mecanica din Craiova, isi aminteste ca era la o masa impreuna cu doi prieteni, Florin Nita si Emilian Nita, cind, la un moment dat, in local au intrat mai multi indivizi pusi pe cearta: „Au comandat cite o bere si dupa aceea s-au luat de noi. Am sarit toti la bataie“. In urma „distractiei“, cei trei prieteni s-au ales cu leziuni multiple care au necesitat transportarea lor la spital. Teodor Godeanu si prietenii sai au fost internati, cu leziuni superficiale, in Spitalului Clinic nr. 1 din Craiova. Politia a inceput cercetarile in vederea elucidarii imprejurarilor in care s-a produs altercatia.

(S.T.)

O vilceanca insela mehedintenii cu aur fals

Balinovschi Viorel, din localitatea Vinju Mare – Mehedinti le-a sesizat politistilor ca in 15 aprilie a fost victima unei infractiuni de inselaciune. O persoana a carei identitate nu o cunostea i-a luat suma de patru milioane de lei in schimbul a doua inele pe care le-a prezentat ca fiind din aur. Cadrele Politiei Drobeta Turnu Severin au reusit sa o prinda in scurt timp pe autoarea inselaciunii. Aceasta este Constanta Timofte, de 36 de ani, din localitatea Pausesti – Vilcea. Impotriva ei

s-a deschis dosar penal.

(D.L.)

Exit mobile version