Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

UNIVERSITATEA / Presedintele clubului Universitatea, Viorel Ilinca, s-a deplasat ieri la Bucuresti pentru a depune un memoriu la Comisia de Apel a FRF pentru a solicita explicatii despre decizia Comisiei pentru Contracte, Statute si Regulamente, care a suspendat transferul mijlocasului Cornel Frasineanu la gruparea olteana. Din pacate, oficialii Federatiei erau plecati in Polonia, pentru meciul amical al Nationalei, asa ca Ilinca nu a avut cui sa depuna memoriul. Probabil ca miine, dupa ce sefii FRF vor reveni in tara, memoriul conducatorilor olteni va fi luat in considerare de membrii Comisiei de Apel.

(M.S.)

DIVIZIA A / Consiliul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis ieri ca partidele etapei a 25-a a Diviziei A, programata pentru 4 mai, sa inceapa la ora 11.00 si nu la ora 18.00, cum a fost anuntat initial. Aceasta decizie a fost luata deoarece pe 5 mai se sarbatoresc Sfintele Pasti. Consiliul Ligii a mai hotarit ca, pina la finalul acestui sezon, partidele de tineret sa se desfasoare in zilele de marti si vineri de la ora 11.00.

(M.S.)

GIL Y GIL A FOST ARESTAT / Presedintele clubului spaniol Atletico Madrid, Jesus Gil y Gil, care este si primar al statiunii balneare Marbella, a fost plasat in detentie ieri pentru deturnare de fonduri publice si fals in acte. Gil a fost judecat sub acuzatia ca a obtinut 27 de milioane de euro in urma deturnarii unor fonduri ale Primariei din Marbella. Politia judiciara l-a arestat pe Jesus Gil si l-a adus in fata judecatorului de instructie Juan del Olmo de la Audienta Nationala. Parchetul anticoruptie a solicitat plasarea in detentie a lui Gil, iar judecatorul de instructie a emis un mandat de arestare pe numele lui Gil y Gil.

(M.S.)

Exit mobile version