5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi are lotul in piuneze

Sandoi are lotul in piuneze

Pandurii – ASA Tirgu Mures

• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, R. Radoi – Cr. Popescu, Nicolaescu, I. Stefan, Lepadat, Trofin – Croitoru, R. Voinea. Antrenor: E. Sandoi.

ASA: Farkas – Asztalos, Bucur, Kovacs, Zsigmond, Otvos – Borz, Lorincz, Somfalean – Vlasiu, Luca. Antrenor: I. Fodor.

• Vor arbitra: V. Sandu – I. Cojocaru, Fl. Stanescu (toti din Bucuresti).

Echipa Pandurii Tirgu Jiu o intilneste astazi, pe teren propriu, pe ASA Tirgu Mures intr-un meci contind pentru etapa a 21-a a Diviziei B. Oaspetii sint implicati in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar dupa infringerea din etapa trecuta, in fata liderului, ASA a coborit la -10 in clasamentul adevarului. Este de asteptat ca muresenii sa-si vinda destul de scump pielea, pentru a-si indeplini obiectivul. Antrenorul Sandoi considera meciul deosebit de greu pentru formatia sa, mai ales ca, din nou, se confrunta cu destule absente in lot: „ASA este in subsolul clasamentului si spera probabil in evitarea retrogradarii. Pentru noi, toate meciurile sint grele pentru ca valorile sint sensibil egale in aceasta serie. Sa nu uitam ca ne confruntam din nou cu absente importante in lot, mai ales in atac, unde Adi Popescu este suspendat. Voi incerca sa-l titularizez pe Croitoru, care a avut o evolutie foarte buna atunci cind a debutat la Pandurii.“

Antrenorul Emil Sandoi se confrunta cu numeroase absente: Arcanu, Braia, Litoiu, Cioara si Rotaru sint indisponibili, iar Adi Popescu si Dica sint suspendati. Nu este sigura nici revenirea lui Vintilescu, care a suferit o comotie cerebrala la meciul de la Oradea. Atacantul gorjean a spus ca nu se simte bine si ca are in continuare ameteli. Cu toate acestea, el si-a reluat antrenamentele, dar a cerut conducerii clubului sa ia masuri pentru a merge la analize mai amanuntite la o clinica de specialitate din Bucuresti.

Echipa Pandurii se afla de doua zile in cantonamentul de la Sacelu, dar antrenamentele s-au desfasurat pe „Municipal“, pentru ca echipa sa se acomodeze din nou cu terenul. In ultimele trei saptamini, cit echipa nu a mai evoluat in fata propriilor suporteri, conducerea a luat masura protejarii si refacerii terenului de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS