11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa cules de puncte in Valea Jiului

La cules de puncte in Valea Jiului

Jiul – Extensiv

• Stadion „Jiul“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Jiul: Istrate – Popa, Cires, C. Stanciu, Irina, Rauta – F. Popescu, Lalciu, Brehui – Frunza, Hada. Antrenor: I. Constantinescu.

Extensiv: Stoianov – Ghindeanu, Vancea, Ciuca, Panc – Stamin, Laczko, Badea, Malaele – Murgan (Ristea), Musat. Antrenor: S. Cirtu.

• Vor arbitra: V. Ionita – D. Bargaoanu, Ed. Ungureanu (toti din Bucuresti). Observator: Ad. Cocos (Resita).

Divizionara B FC Extensiv a plecat ieri spre Valea Jiului, stabilindu-si „cartierul general“ la un stabiliment in afara Petrosaniului, iar astazi va da piept cu echipa locala Jiul. La prima vedere, meciul se anunta relativ usor pentru trupa lui Sorin Cirtu, echipa gazda fiind ca si retrogradata in esalonul al treilea, ocupind in prezent penultima pozitia in clasament, cu doar 12 puncte. Nu va fi chiar asa pentru ca oltenii nu vor putea utiliza patru titulari, iar minerii din Vale incearca macar sa adune punctele necesare pentru indeplinirea baremului. Totusi, vaduvita chiar de cele patru piese de baza, Extensiv nu se poate impotmoli tocmai in fata minerilor, mai ales ca orice punct pierdut o poate indeparta de obiectivul propus, promovarea in primul esalon.

Din pacate, conducerea tehnica olteana nu ii poate folosi astazi pe jucatorii Lucian Cotora, Valeriu Mieila si Eugen Neagoe, deoarece sint suspendati. Cel de-al patrulea jucator care absenteaza in intilnirea din Valea Jiului este mijlocasul Radoi, care are mina in ghips. Un alt fundas craiovean, Madalin Ciuca, nu mai are probleme medicale si va putea juca impotriva minerilor din Valea Jiului. In aceste conditii, banuim ca tehnicianul oltean va folosi o linie defensiva in care isi vor gasi locul Ciuca si Vancea, in centru, Ghindeanu si Panc, pe flancuri. La mijloc, ar putea fi titularizat tinarul Stamin, un jucator prea putin utilizat in intilnirile oficiale.

Surpriza lui Sorin Cirtu in partida de la Petrosani ar putea fi atacantul Catalin Ristea. Acesta a semnat zilele trecute un nou angajament cu gruparea din Parcul „Romanescu“, care se intinde pe trei ani. Ristea s-a antrenat in ultima perioada sub conducerea lui Sorin Cirtu, dupa ce in iarna a dat probe de joc la mai multe formatii din tara si din strainatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS