10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFrank de Boer l-a atacat pe Figo

Frank de Boer l-a atacat pe Figo

In prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor se vor infrunta pe 23 aprilie, pe stadionul „Camp Nou“, vesnicele rivale CF Barcelona si Real Madrid. Desi pina la ora disputarii acestei partide mai este destul timp, razboiul declaratiilor dintre jucatorii celor doua formatii a inceput deja.

A fortat Figo suspendarea?

Primul combatant care „a deschis focul“ este fundasul olandez al formatiei FC Barcelona, Frank de Boer, care l-a acuzat pe jucatorul portughez al echipei Real Madrid, Luis Figo, ca a fortat primirea unui cartonas galben, pentru a nu evolua pe stadionul „Camp Nou“ in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. Figo a primit un avertisment dupa ce Real Madrid a deschis scorul in meciul cu Bayern München (scor 2-0), disputat miercuri, in returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Jucatorul portughez a fost avertizat deoarece i-a spus arbitrului Stefano Braschi ca ar trebui sa-i dea un cartonas galben lui Stefan Effenberg (Bayern München), deoarece acesta se certa cu suporterii. In urma primirii cartonasului galben, Figo va fi suspendat pentru prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor dintre Barcelona si Real Madrid. „Cred ca a facut-o special. Este o timpenie sa te certi cu arbitrul. Poate ca a dorit un cartonas galben“, a spus de Boer.

„Camp Nou“, un stadion ostil

Luis Figo este primit cu ostilitate pe stadionul echipei CF Barcelona de unde s-a transferat, in vara anului 2000, la formatia Real Madrid. De cite ori se afla la unele meciuri in apropierea tribunelor, spectatorii arunca diverse obiecte inspre jucatorul portughez. Figo a fost de multe ori amenintat, iar spectatorii de pe „Camp Nou“ scandeaza „Moarte lui Figo!“. Figo, desemnat cel mai bun jucator al anului 2001, a spus ca ii intelege pe suporterii formatiei FC Barcelona. Jucatorul a afirmat ca se va duce intotdeauna cu placere in Barcelona, deoarece este orasul in care a trait momente importante ale vietii sale.

Despartire dupa patru ani

Frank de Boer a mai spus ca este posibil sa paraseasca echipa FC Barcelona, mai ales ca negocierile cu responsabilii clubului catalan pentru prelungirea contractului au esuat. Fundasul olandez, al carui contract cu FC Barcelona expira pe 30 iunie, a afirmat ca exista posibilitatea sa nu mai fie in echipa catalana in sezonul viitor. Frank de Boer nu a fost multumit de contractul pe inca un an oferit de responsabilii gruparii FC Barcelona. Fundasul olandez a precizat ca este interesat de campionatul Spaniei sau al Angliei. Frank de Boer, in virsta de 31 de ani, se afla la al patrulea sezon sub tricoul formatiei FC Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS