3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Cum e mai rau?

Prietenii lui Gigi Netoiu – Gheorghe Stefan, Jean Padureanu, Florin Halagian – dau semne evidente ca sint mult mai puternici decit FRF si LPF la un loc. „De astazi s-a dat verde la blaturi!“ – a spus joi Mitica Dragomir arborind aceeasi mina cu care incearca sa ne convinga ca el, vezi Doamne, s-a dat de partea dreptatii. De fapt, declaratia lui Dragomir nu are nici un sens pentru ca si pina „astazi“ tot „verde“ a fost la blaturi. Iata cum un nemernic de „semafor“ se incapatineaza sa ramina pe aceeasi culoare pentru cei mai controversati si influenti presedinti de cluburi, iar fotbalul romanesc, saracul, este vesnic surprins nepregatit pe trecerea de pietoni.

Alegind la un moment dat sa intre in gasca lui Stefan si Padureanu, Gigi Netoiu a ajuns acum un personaj de temut. Ba, sint multi care il vad pe val si pariaza ca, in scurt timp, „Comandantul“ va avansa rapid in ierarhie. Se zice ca, in comparatie cu Jean Padureanu si Gheorghe Stefan, Netoiu are o forta financiara superioara, aspect deloc de neglijat intr-o eventuala „lupta“ pentru redistribuirea puterilor.

Analizind traseul lui Gigi Netoiu de cind a intrat in fotbal si pina acum, e greu de crezut ca acesta va opta in vara pentru o varianta gen Rocar. Nu de alta, dar, la cit este de ambitios, „Comandantului“ ii va fi greu sa se intoarca practic la perioada sa de inceput, renuntind la o echipa cu blazonul Universitatii. Intr-adevar, ar mai exista solutia Dinamo, dar acolo, cel putin in viitorul apropiat, Gigi Netoiu nu va reusi sa devina vioara intii si tocmai de aceea s-ar putea sa renunte, deocamdata, la o eventuala oferta venita din Stefan cel Mare.

Prin urmare, cine spune ca Gigi Netoiu pleaca sigur in vara de la Universitatea se hazardeaza. „Comandantul“ a dovedit-o in nenumarate rinduri ca nu este omul deciziilor simple si logice pentru restul lumii. Practic, o afirmatie cum ca Netoiu va parasi Bania are sanse sa se adevereasca egale cu posibilitatea ca actualul patron sa ramina in continuare la Universitatea. De fapt, ultimele declaratii ale „Comandantului“ ne-au lamurit ca acesta nu este nici el decis in ce directie sa mearga. Este constient insa ca are putere si, in mod sigur, nu va pierde, indiferent ce hotarire va lua. Apoi, daca vreo persoana va incerca sa-l alunge oarecum cu forta din Banie, desi este greu de presupus ca se poate intimpla asa, Gigi Netoiu se va razbuna pe viitor cu virf si indesat. Stie cum si poate. Prin urmare, la aceasta ora, desi ne-am convins ca este rau cu „Comandantul“ la echipa, ne intrebam daca fara el nu va fi si mai rau. Cumplita situatie pentru Universitatea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS