8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae s-a reintilnit cu mingea

Marius Niculae s-a reintilnit cu mingea

Atacantul roman al echipei Sporting Lisabona, Marius Niculae, care a fost supus in luna ianuarie unei interventii chirurgicale la genunchiul sting, a reinceput marti sa faca exercitii cu balonul. Niculae a atins din nou mingea dupa trei luni si jumatate de pauza, el incercind sa execute citeva driblinguri, dar fara a forta prea mult genunchiul accidentat. Recuperarea fizica a internationalului roman decurge intr-un ritm foarte bun, inregistrind, in ultima perioada, progrese semnificative.

Referindu-se la acest subiect, cotidianul lusitan Record a scris: „Antrenamentul lotului de baza al formatiei Sporting ajunsese deja la jumatate, cind, din tunelul de acces la vestiarele stadionului «Jose Alvalade» a aparut atacantul roman.

Suporterii l-au aplaudat cu entuziasm, ca de obicei, pe Niculae, dar nici nu se gindeau ca vor asista la un progres notabil al jucatorului cu numarul 7 de la gruparea din Lisabona. Sub supravegherea preparatorului fizic Rodolfo Moura, fotbalistul roman a facut ceea ce, in mod sigur, i-a lipsit cel mai mult in ultimele luni: a atins balonul. Niculae a executat, timp de cinci minute, citeva exercitii de dribling si a dat citeva pase, sub privirile mirate ale coechipierilor sai, ale suporterilor si ale membrilor colectivului tehnic al formatiei Sporting, prezenti la acest antrenament.“

Record a precizat ca Niculae a continuat apoi sa se antreneze cu citiva dintre colegii sai care au ramas pe teren dupa incheierea sedintei de pregatire, dar s-a ferit sa faca „eforturi prea mari si inutile“, pentru a nu compromite toata munca de recuperare in urma leziunii de la genunchi. Mentionam ca, pina marti, Niculae nu a efectuat decit alergari usoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS