17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo Bucuresti - Lignitul Pinoasa BTT 27-27

Dinamo Bucuresti – Lignitul Pinoasa BTT 27-27

Rezultatul de egalitate inregistrat de handbalistii de la Lignitul Pinoasa in meciul cu HC Constanta din etapa trecuta i-a facut pe suporteri sa se gindeasca la faptul ca gorjenii nu au nici o sansa la un rezultat bun in fata celor de la Dinamo. Cu toate ca nimeni nu se astepta, mai ales ca mai sint titulari accidentati, Pinoasa a reusit un rezultat de egalitate la Buzau, acolo unde Dinamo Bucuresti a obtinut aprobarea de a juca si acest meci. Formatia bucuresteana se pregateste deja pentru Cupele Europene si in aceasta perioada incearca sa se acomodeze cu sala de la Buzau, locul unde isi va disputa meciurile de pe teren propriu.

Dupa ce in tur au pierdut meciul cu Dinamo, cu scorul de 26-33, iar la turneul de sala au reusit un rezultat de egalitate 28-28, gorjenii pregatiti acum de Florin Voiculescu le-au pus din nou probleme dinamovistilor. Meciul s-a incheiat cu scorul de 27-27, iar jucatorii au spus ca puteau obtine chiar si un rezultat mai bun in acest meci. In urma acestui egal, formatia gorjeana se mentine pe locul sase in clasamentul Ligii nationale.

In celelalte jocuri ale etapei a 27-a s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Steaua – Universitatea Cluj 25-24, Minaur Baia Mare – Fibrexnylon Savinesti 30-26, CSU Galati – Dinamo Brasov 22-24 si Dacia Pitesti – Universitatea Timisoara 16-21. Meciul dintre HC Constanta si Uztel Ploiesti a fost aminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS