Acasă Sport UFC Electro – Forestierul Stilpeni

UFC Electro – Forestierul Stilpeni

In urma remizelor obtinute pe terenul formatiilor AS Curtea de Arges si Faur Bucuresti, divizionara C UFC Electro a reusit sa se indeparteze de zona periculoasa din subsolul clasamentului. Cu toate acestea, echipa din Valea Rosie nu este inca lipsita de griji, orice pas gresit pe propriul teren putind-o trimite inapoi in zona „nisipurilor miscatoare“.

Tehnicianul echipei oltene, Florin Cioroianu, si-a consemnat ieri elevii in cantonament la baza sportiva „Constructorul“ din Lunca Jiului. Constient de importanta meciului de astazi cu Forestierul Stilpeni, o alta echipa aflata in mare criza de puncte, antrenorul craiovean a spus: „Pentru noi, partida cu Forestierul este deosebit de importanta si sper ca jucatorii mei sa o trateze cu toata responsabilitatea. Trebuie neaparat sa cistigam acest meci, altfel degeaba am luat puncte de la Curtea de Arges si de la Faur“.

Din pacate, Florin Cioroianu nu va putea utiliza astazi echipa standard, cinci dintre titularii sai fiind indisponibili. Vilsan este suspendat pentru cumul de cartonase galbene, Preda ispaseste o etapa de suspendare in urma cartonasului rosu primit in meciul cu Faur, Fl. Serban are intindere musculara, Dina este inca nerefacut dupa o operatie de menisc, iar Zaharia II are probleme cardiace. In aceste conditii, UFC Electro ar putea juca astazi in urmatoarea distributie: Rizan – Sandu, D. Popescu, Nicola – L. Tilihoi, Boboc, Rotaru, Zaharia I, Musat, Minoiu – Dumitrica.

Partida din Valea Rosie va incepe la ora 11.00 si va fi arbitrata de o brigada alcatuita din Fl. Pop (Cluj), D. Moldovan si E. Komives (ambii din Cimpia Turzii).

Exit mobile version