9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJardel il ataca dur pe selectionerul Braziliei

Jardel il ataca dur pe selectionerul Braziliei

Atacantul brazilian al echipei Sporting Lisabona, Mario Jardel, l-a criticat pe selectionerul reprezentativei Braziliei, Luiz Felipe Scolari, pentru ca nu l-a convocat in vederea meciului amical cu nationala Portugaliei, programat pe 17 aprilie. Jardel a afirmat ca Scolari nu i-a dat nici o sansa sa se remarce in cadrul echipei nationale si a preferat sa apeleze la atacantul formatiei italiene Internazionale Milano, Ronaldo, desi acesta nu s-a refacut complet in urma unei accidentari.

Atacantul echipei din Lisabona a adaugat ca, in ciuda faptului ca a inscris 33 de goluri in ultimele 25 de partide disputate in campionatul Portugaliei, ar putea sa nu fie inclus de catre selectionerul brazilian in lotul pentru Campionatul Mondial din acest an. „Nu mi-a venit sa cred cind am aflat ca nu am fost selectionat pentru meciul cu Portugalia. A fost convocat insa Ronaldo, care nici nu a jucat in ultima vreme la echipa sa de club. Sint cel mai bun marcator din Europa si nu inteleg de ce nu mi se da nici o sansa la echipa nationala. Va trebui sa incetez sa joc si sa nu mai inscriu goluri, pentru a fi convocat din nou“, a spus Jardel.

Jardel a adaugat ca nu a evoluat niciodata pe toata durata unui meci alaturi de selectionata Braziliei, sustinind ca nu i-a fost acordata de catre Scolari „nici o sansa reala“ pentru a fi titular la echipa nationala. „Inca sper ca voi participa la Campionatul Mondial. Acesta este visul meu“, a afirmat Jardel, care il are ca antrenor la formatia sa de club pe tehnicianul roman Ladislau Bölöni.

Scolari a spus, la inceputul lunii februarie, ca ar trebui sa schimbe intregul sistem de joc al echipei sale, pentru a-l integra in aceasta pe Jardel. „Nu putem sa adaptam stilul de joc al unei intregi echipe pentru a corespunde stilului unui singur jucator“, a subliniat antrenorul brazilian. Scolari a spus, cu ocazia anuntarii lotului pentru partida cu selectionata portugheza, ca ar putea renunta la citiva fotbalisti valorosi in vederea Campionatului Mondial, deoarece acestia nu se incadreaza in strategia conceputa de el pentru aceasta competitie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS