Acasă Sport Alin Stoica nu vrea sa mai depinda de Anderlecht

Alin Stoica nu vrea sa mai depinda de Anderlecht

Jucatorul roman al formatiei Anderlecht Bruxelles, Alin Stoica, a dezmintit informatiile aparute in presa internationala, potrivit carora asteapta sa vada daca echipa lui va cistiga campionatul Belgiei si se va califica in Liga Campionilor pentru a semna un nou contract cu gruparea belgiana. „Viitorul meu nu depinde de modul in care Anderlecht va incheia acest sezon“, a spus Stoica, al carui contract cu clubul belgian va expira la sfirsitul actualei editii a campionatului.

Jucatorul roman a anuntat, in luna octombrie a anului trecut, ca intentioneaza sa paraseasca echipa Anderlecht. El a fost acuzat atunci de conducerea clubului belgian de simularea unei accidentari in timpul unui meci din cadrul campionatului din Belgia. Stoica a fost apoi acuzat ca a refuzat semnarea unei prelungiri a acordului sau cu Anderlecht pentru a obtine o marire de salariu. „Dupa toate minciunile care s-au spus despre mine, cred ca nu voi mai face declaratii referitoare la viitorul meu. Tot ceea ce stiu este ca in prezent sint la Anderlecht si cu cit vorbesc mai putin, cu atit mai bine“, a mentionat Stoica.

Anderlecht se afla pe locul trei in clasamentul campionatului belgian, la patru puncte diferenta de echipa FC Bruges, care este liderul acestei ierarhii.

Exit mobile version