16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Stiri diverse

UNIVERSITATEA / Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente (CCSR) din cadrul FRF a aminat ieri judecarea litigiului dintre Universitatea si Rapid Bucuresti in privinta jucatorului Cornel Frasineanu. Acesta a fost transferat la Universitatea de la gruparea israeliana Hapoel Holon fara acordul clubului din Giulesti. Rapid solicita ca Universitatea sa achite datoria pe care Frasineanu o are fata de clubul bucurestean, in caz contrar jucatorul urmind sa fie suspendat. CCSR va analiza acest caz peste doua saptamini.

(M.S.)

FRF / Comisia de Supraveghere a Campionatului a analizat ieri meciurile Universitatea Craiova – Petrolul Ploiesti (scor 0-2) si Astra Ploiesti – Ceahlaul Piatra Neamt (3-0), din cadrul etapei de simbata a Diviziei A, care au fost suspectate ca nu s-au jucat corect. Timp de citeva ore, membrii comisiei, in frunte cu presedintele Mircea Dridea, au vizionat casetele celor doua intilniri, insa au refuzat sa spuna la ce concluzii au ajuns. Cei care au analizat cele doua cazuri au anuntat ca vor prezenta un raport presedintelui FRF, Mircea Sandu, urmind ca acesta sa comunice presei deciziile. Mircea Sandu s-a autosesizat, chiar daca observatorii delegati la respectivele intilniri, Viorel Boit si Florin Gitejan, n-au consemnat nimic in rapoartele de joc.

(M.S.)

HANDBAL / Handbalistii de la Lignitul Pinoasa BTT vor intilni astazi, de la ora 17.00, pe propriul teren, pe Handbal Club Constanta in cadrul primei etape intermediare a returului Ligii Nationale. Jocul este tratat cu toata seriozitatea de echipa gorjeana, care a pierdut in precedenta etapa meciul cu CSU Galati, penultima clasata in Liga. Conducerea clubului considera acest joc deosebit de important pentru indeplinirea obiectivului propus – participarea in Cupele Europene.

(M.P.)

ATLETISM / Antrenorul Ion Bura a plecat ieri la Seul, in Coreea, unde va avea loc un concurs de ekiden, competitie la care echipa Romaniei a fost invitata constant in ultimii ani. Antrenorul emerit Ion Bura a fost desemnat de federatie drept coordonator al echipei Romaniei, echipa din care face parte si atleta gorjeana Luminita Gogirlea. Sportiva care s-a intors recent de la Mondialele de la Dublin se afla la a doua participare la un astfel de concurs, ea avind o comportare foarte buna la editia de anul trecut, cind a reusit sa scoata cel mai bun timp din stafeta Romaniei.

(M.P.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS