24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Ce zice Adevarul

„Blat cu Hagi“ – asa se intituleaza editorialul de ieri semnat de redutabilul analist Cristian Tudor Popescu de la Adevarul. Pe linga o radiografie la singe a situatiei explozive de la Steaua, Cristian Tudor Popescu ii atrage atentia „fostului superjucator Hagi“ ca atunci cind intra pe tarimul problemelor administrative, financiare si sociale ale fotbalului, „absolventul de ASE Gheorghe Hagi, cum se recomanda, are mari dificultati cu asezarea in teren“.

Ca sa-i explice, Cristian Tudor Popescu scrie despre ce inseamna ideea lui Hagi, aceea ca Steaua este a spectatorilor si ca ar trebui condusa de fostele glorii: „Am mai intilnit acest mecanism de gindire in ultimii 12 ani. Fabrica este a muncitorilor, s-a spus, a celor care au trudit in ea din tata in fiu, nu a unui umflat, plin de bani care vine sa ne cumpere. Asa au aparut MEBO, PAS, asa au aparut cupoanele lui Vacaroiu, asa s-a inlocuit vinzarea pe bani adevarati cu simulare de privatizare «cinstita» care au dus Romania in prag de faliment“.

Pe de alta parte, fara sa ignore legatura dintre Hagi si firma ISM, Cristian Tudor Popescu se intreaba: „In fine, sa fie strain Hagi de faptul ca acest scandal scade cota jucatorilor Stelei in strainatate taman dupa ce stelistii semnatari de contract cu Ioan Becali, adica Miu, Danciulescu si Bordeanu, au parasit Steaua?“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS