Acasă Sport Nea Gigi le zice bine din gura

Nea Gigi le zice bine din gura

Pentru fraieri, Gigi Netoiu si-a atacat dur fotbalistii, acuzindu-i ca n-au fost in stare sa stea prea bine in bocanci simbata trecuta. Ba a mai afirmat ca ii arde si la buzunare, exact acolo unde, zice tot „Comandantul“, ii doare cel mai rau.

Considerind ca beleaua nu e mare cind cineva iti ia cu o mina si, dupa ce iti face cu ochiul, iti da cu cealalta, ne-am amuzat teribil revazind niste faze din meciul cu Petrolul si, gindindu-ne la atacurile furibunde ale „Comandantului“ impotriva propriei echipe, l-am asemuit urgent pe Gigi Netoiu cu celebritati ca Robert De Niro sau Al Pacino…

Intrind in jocul actualilor conducatori ai Universitatii, constatam ca in toate meciurile discutabile taxate invariabil cu „zi proasta“ cam aceiasi fotbalisti se inghesuie parca sa joace slab. Astfel, ca un facut, Dobre si Rednic abdica de la statutul de „motorete“ si alearga mai mult cu… spatele, Baldovin isi admira „obiectivul“, desi in „zilele bune“ poate sa blocheze orice atacant, Danciu acopera mai degraba culoarele de acces spre poarta adversa, iar Barcauan „uita“ executiile acelea spectaculoase care, la un moment dat, l-au catapultat pina in lotul national. Oferindu-va doar citeva exemple, nu le-am facut altora un serviciu, deoarece, cel putin cu Petrolul, nimeni nu a miscat in front, in frunte cu portarul Fane Preda, pe care Gigi Netoiu s-a grabit sa-l laude, desi, la unul dintre goluri, am avut impresia ca il vedem la „lucru“ pe Daniel Bogdan…

Nu stim ce masuri va lua astazi Gigi Netoiu impotriva echipei care s-a facut de ris in doua meciuri succesive, dar din partea „Comandantului“ ne asteptam la toate surprizele din lume. Daca el se considera curat – uite ca pomenim si despre aceasta varianta -, atunci ar trebui sa se simta in pericol Florin Marin. Pentru ca „zilele proaste“ pe care le-am prins dupa derbiul cu Steaua i se datoreaza in mare masura managerului general, un tip caruia Netoiu nu ii prea refuza nici o toana si, va asiguram, asta il costa enorm.

Sintem curiosi totusi ce a vrut sa spuna tinarul si talentatul Stefan Grigorie in pauza meciului cu Petrolul, atunci cind i s-a adresat, aproape rastindu-se, secundului Gigi Ciurea: „Ba, mai lasati-ma in pace cu jocurile voastre nenorocite!“ Stupefianta reactie ar fi fost auzita de un coleg din Capitala si am citit-o ieri in Gazeta Sporturilor. Dar, sa-l vedem astazi la lucru pe Gigi Netoiu, patronul nostru abil care este in stare sa rastoarne orice situatie.

Exit mobile version