Cu lotul in „piuneze“

Autori


UTA – Pandurii

• Stadion „UTA“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

UTA: Hutan – Panin, Zaha, Bier, Rus – Marginean, Todea, Luca, Ciubancan – Miculescu, Ianu. Antrenor: I. Popa.

Pandurii: Hirsu – Amzucu, Nicola, R. Radoi – C. Popescu, Bobina, Nicolaescu, Lepadat, Trofin – A. Popescu, Croitoru. Antrenor: E. Sandoi


• Vor arbitra: Fl. Chivulete – N. Marodin, A. Alexandrescu

Conducerea echipei gorjene Pandurii a dezmintit zvonurile aparute in presa centrala, referitoare la aminarea meciului de astazi cu UTA. Directorul sportiv Ion Tambu a spus ca nu s-a trimis nici o solicitare de aminare a meciului catre FRF. Antrenorul Emil Sandoi a recunoscut ca are foarte multi jucatori accidentati si indisponibili in lot, insa nu a solicitat aminarea jocului. Inca de luni, cind la antrenament nu s-au prezentat decit 12 jucatori, presedintele clubului Pandurii, Ion Vulpe, a spus ca sint suficiente rezerve la echipa. Oficialul gorjean a spus ca tocmai din cauza accidentarilor sau suspendarilor, care sint inevitabile, trebuie crescuti pe linga echipa mare si alti tineri fotbalisti, care sa inlocuiasca titularii in situatii de criza.

Emil Sandoi a plecat la Arad cu jumatate din echipa care a evoluat in tur impotriva aradenilor. Vor lipsi Litoiu, Arcanu, Rotaru, Braia, Cioara si Serbanoiu, care sint in continuare accidentati, dar si Vintilescu si Stefan, care sint suspendati din cauza cartonaselor galbene. Este incerta si folosirea lui Nicola, care are gripa, dar si a lui Dica, acesta acuzind dureri la glezna in ultimele zile. Cu exceptia celor doi portari de rezerva, pe banca gorjenilor mai pot lua loc doar Claudiu Stoica si Rodin Voinea.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 30 martie 2002

Top